Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2018 İnsignia bilmediğim özellikler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2018 İnsignia bilmediğim özellikler

Merhaba
    Aracımı yeni aldım. 2018 grand sport enjoy modeli
    Araç hakkında bilmediğim yada anlamadığım birkaç özellik var. Sizlere danışmak istedim.
    1. Aracı dışardan kitledikten sonra neden bagaj kitlenmiyor. Direk bagaj açılıyor. ?
    2. Park sensörü sadece kadranın olduğu ekranda çıkıyor. Göğüsteki büyük ekranda görünmesinin imkanı var mı
    3. Şuan aracım 52 binde , 60 binde ağır bakımları var dediler. V kayışı vs. bunlar bu kmde normal mi
    4. Ankaradayım. Burda opelde garanti uzatımı bu model de yapılabiliyormu. Eğer yapılmıyorsa bu servis bakımları ankarada nerde güvenli bir şekilde yaptırabilirim.

Bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

1. Aracı dışardan kitledikten sonra neden bagaj kitlenmiyor. Direk bagaj açılıyor. ?
    Bagaj kitleniyor fakat aracınızda eğer anahtarsız giriş varsa araç sizin bagajın orada olduğunuzu anlayıp sadece bagajın kilidini açıyor. Size bagaj kitlenmemiş gibi hissettirebiliyor. Anahtar sizde araçtan uzaklaştığınızda başka birisine bagajı açtırmayı deneyin. Kitlenip kitlenmediğini anlarsınız.
    2. Park sensörü sadece kadranın olduğu ekranda çıkıyor. Göğüsteki büyük ekranda görünmesinin imkanı var mı?
    Bildiğim kadarıyla böyle bir özellik yok. Geri vitese takıldığında araç multimedya ekranında genelde araçta geri görüş kamerası varsa o aktif oluyor.
    3. Şuan aracım 52 binde , 60 binde ağır bakımları var dediler. V kayışı vs. bunlar bu kmde normal mi
    4. yıl veya 60.000 bakımında V-kayışı ve fren hidrolik sıvısının değiştirilmesi Opel tarafından öneriliyor.
    4. Ankaradayım. Burda opelde garanti uzatımı bu model de yapılabiliyormu. Eğer yapılmıyorsa bu servis bakımları ankarada nerde güvenli bir şekilde yaptırabilirim.
    Garanti uzatımı bildiğim kadarıyla Opel servislerinden 2 yıl dolmadan önce dilediğiniz zaman yapılabiliyor. Ben de Ankara'dayım fakat servis için açıkçası şurası iyidir diye bir şey diyemiyorum. Ben genelde o yıl nelerin değişmesini gerektiğini Opel'den öğrenip, parçalarımı kendim orijinal olarak tedarik edip, şaşmaz'da ustama taktırıyorum.

Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

İşleniyor...
    X