Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insignia b sport tourer innovation

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel insignia b sport tourer innovation

Selam arkadaslar bende opel insignia b sport tourer innovation 2017 yeni kasa var bir sorum olacak arabamda direksiyonda carpisma ikazi var birde radyo ayar kisminda arac ayarinda arac yaya forenleme ikaz secenegi var bunlari ayarliyorum ama arabam neden otomatik frenleme yapmiyor bilgisi olan varmi sadece bir arabaya yaklastigimda hayalet gostergede arac isareti yesil iken teklike aninda turuncu oluyor ama firenleme yapniyor birde yaya icinde yaya isareti turuncu oluyor kendi durmuyor birdebcamda lamba yaniyor sesli olarak ben bu arabayi alirken mesafe takip asistani var demislerdi eger tempomati ayarlayip bir araci takip edim kendi hizini ayarlamiyorsa kendi durmuyorsa neye yariyor bu asitan bilgisi olanlardan yardim istiyorum

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ercan_33 View Post
      Selam arkadaslar bende opel insignia b sport tourer innovation 2017 yeni kasa var bir sorum olacak arabamda direksiyonda carpisma ikazi var birde radyo ayar kisminda arac ayarinda arac yaya forenleme ikaz secenegi var bunlari ayarliyorum ama arabam neden otomatik frenleme yapmiyor bilgisi olan varmi sadece bir arabaya yaklastigimda hayalet gostergede arac isareti yesil iken teklike aninda turuncu oluyor ama firenleme yapniyor birde yaya icinde yaya isareti turuncu oluyor kendi durmuyor birdebcamda lamba yaniyor sesli olarak ben bu arabayi alirken mesafe takip asistani var demislerdi eger tempomati ayarlayip bir araci takip edim kendi hizini ayarlamiyorsa kendi durmuyorsa neye yariyor bu asitan bilgisi olanlardan yardim istiyorum
      Aracta yaya ve araba takip mesafesi ve serit asitani var

Yorum

Yorum yapacak kimse yokmu

Yorum

merhaba, foruma hoşgeldiniz, kendinizi tanışma bölümünde tanıtabilirsiniz.
          forum sistemi telefondaki bir uygulama gibi olmadığı için her an herkes öncelikli olarak konunuzu göremez bu nedenle dönüş yapılması zaman alabilir.

ön panjurda logonun altında sensör var mı?
          araç ayarlarında panik freni açık mı?
          birde bende araba olmadığı için kesin konuşamıyorum ama turuncu uyarı ilk aşama olabilir, gerçekten tehlikeli duruma ulaştığında panik fren yapıyor olabilir.
          Innovation donanım Türkiye'de olmadığı için aracınızın standart donanımlarını bizden bilen çıkmayacaktır.
          InsigniaTEAM

Yorum

O sistemler senin hic fren yapmayip carpacagini anlayinca carpma siddetini dusurmk icin son anda fren yapiyor. Oncelikli amaci sesli uyari vermektir.

Yorum

Aracinda adaptif hiz sabitleyici varsa, bu sistem aktif halde iken onundeki arac senden yavas ise otomatik frenleyi mesafeyi korumak icin yapiyor. (Hiz sabitleyci tusunun uzerinde arac resmi var ise aracinda acc var demektir, virajli yollarda kullanilmasi tehlikelidir bu arada)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 5n001 View Post
                O sistemler senin hic fren yapmayip carpacagini anlayinca carpma siddetini dusurmk icin son anda fren yapiyor. Oncelikli amaci sesli uyari vermektir.
                okuyunca aklıma geldi, öndekine yaklaşırken ayağınız frende ise kendi frenlemiyor zaten, bütün markalarda böyle,
                sadece geçen izlediğim bir test videosunda hangi arabaydı unuttum Lexus olabilir, onda ayak frende de olsa çarpışma algılama sistemi risk algılarsa frenliyormuş.
                InsigniaTEAM

Yorum

Benim araçta acc ve fren desteği ayrı var. Fren ayarını kapatma, sadece sesli uyarı, uyarı+fren seçeneği var. Bugüne kadar 2 kez ayar sadece uyarı olmasına rağmen frenleme yapıp iyi bir korku vermişliği var ayağınız frende olsa bile çarpma olacağını düşününce fren yapan bir sistem.
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

okuyunca aklıma geldi, öndekine yaklaşırken ayağınız frende ise kendi frenlemiyor zaten, bütün markalarda böyle,
                    sadece geçen izlediğim bir test videosunda hangi arabaydı unuttum Lexus olabilir, onda ayak frende de olsa çarpışma algılama sistemi risk algılarsa frenliyormuş.
                    Xtrail aracımız da bizde 2018 model. Ayak frende iken yeterli gelmezse önce uyarı veriyor. Sonra çatır çutur fren yapıyor
                    1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                    2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                    3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

İşleniyor...
                    X