Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsi̇gni̇a tekleme sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsi̇gni̇a tekleme sorunu

Merhabalar,1.6 turbo 180hp araca sahibim rolanti de tekleme sıkıntım vardı bujiler değişti,bobin değişti,sensörler temizlendi en son olarakta kelebek boğazı temizlendi sorun düzelmedi aklı kerim yetkili servis kompresör testi yapmamış

dışarıda test yaptırdım bu seviyeler çıktı subap değişimi kesin çözüm müdür aracı bi hevesle aldım ancak sanayii den çıkamadım gerçekten araçtan soğuma derecesine geldim…
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

2 tanesi aynı değer çıkmış. Diğer ikisinin değerleri kaç?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Hepsi aynı değerde çıktı hocam

Yorum

Bugün mesela araç hiç tekleme yapmadı olması gerektiği gibi çalışıyordu bazen tekliyor anlam veremiyorum elektroniksel bir şey olabilir mi acaba

Yorum

Lpg var mı araçta?
          @Murat

Yorum

LPG yok 150 bin km de

Yorum

Başına gelen yok herhalde

Yorum

Aracın gidişi hızlanması nasıl? Bahsettiğiniz tekleme sadece rolantide mi oluyor?
                @Murat

Yorum

2 bin devirde ufak tekleme var,performans kaybı da var ama baskı balatadan da olabilir

Yorum

Kompresör testi sağlam çıksa dahi subaplarda sorun olabiliyor. Aracı arıza tesbit cihazına bağlayıp bir arıza olup olmadığına baktirmanız gerekli. Bildiğiniz iyi bir usta buji/bobin yine kontrol etmeli. Gm delphi bobin takılmış olması lazım. Turbo hortumunda ufak bir delik bile buna sebep olabilir ancak arıza lambası yakar veya kod bırakır. Ustanın bakması, o sürerken bu teklemeyi kendinin görmesi şart.
                    @Murat

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=Gc7TaVxK2gw Ben denedim gayet verim aldım...
                      1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

İşleniyor...
                      X