Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2000 3000 deviri arası gelen ses II

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2000 3000 deviri arası gelen ses II

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: ozas
    vites geçişlerinde geliyor ise skromenç olabilir, seyir esnasında oluyorsa turbonun hortumu bir yere sürtüyor olabilir gözle turbo hortumlarını kontrol ettniz mi?
    serdar abinin yardımcısı) ikiside çığır açtılar opel teknik konuda)
    Estağfurullah, Özlem hanımın teknik konularda deneyime dayanan bilgisi benden çok daha fazladır, benim bilgilerim teorik kalır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
      yol bozuk heralde ses çok boğuk ama olası tahminlerim şuradan gelmekte hız aynı iken devir ibresi hareket halinde bu normal bir durum değil muhtemelen şanzımandaki devir teli bağlantısında sorun var. tel sanki sürtünüyor bir yerlere
      Devir göstergesi sinyali krank mili devir sensöründen,
      hız göstergesi sinyali ise aks devir sensöründen geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        vites geçişlerinde geliyor ise skromenç olabilir, seyir esnasında oluyorsa turbonun hortumu bir yere sürtüyor olabilir gözle turbo hortumlarını kontrol ettniz mi?
        serdar abinin yardımcısı) ikiside çığır açtılar opel teknik konuda)
        Estağfurullah, Özlem hanımın teknik konularda deneyime dayanan bilgisi benden çok daha fazladır, benim bilgilerim teorik kalır
        biz teknik anlamda mutheşem ikili oluyoruz ben uygulama siz araştırma kısmını tamamlıyorsunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
          Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Serdar Bey videodaki ses konusunda yorum yapamaz ama
          ikimizinde kulaklarına karbon clear lazım

mağazada sürekli müzik çalıyor net duyamıyorum ama sekromenç sesini anımsattı

araç kaç km' de?
          Serdar bey niye yorum yapmaz anlamadım alala

Serdar Bey' de benim gibi uğultulu ortamlarda net duyamıyor bu yüzden yorum yapamayabilir
          Valla bravo, unutmamışsınız

Yorum

tabi konunu teknik olarak tartışılabilir ama artık benim böyle bir sorunum kalmadı araç iki hafta kadar önce piston kolunu kırdı bende 1,4 edition elegans aldım...

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Biyel kolu nasıl kırılır?Bu aracı fazla zorladığınızdan dolayı oluşan bir durum mu Mustafa bey?

Peki Opel herhangi bir sorumluluk üstlendi mi yoksa onu o halde satıp 1.4T mu aldınız?
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Araç chipliydi ayrıca turbo wastegate ayarınıda sıkmıştım.o yüzden fazla üzerlerine gitmedim.sonuçta aşırı bir modifiye degildi ama motor güçlendirmesinde piston kollarınında güçlendirilmesi gerekir derler genelde.aracı o haliyle verdim yerine 2012 aldım

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

İşleniyor...
                X