Arkadaşlar,daha öncede açmış olduğum konuya ek olarak bu konuyuda açarak konu kirliliği yapmış oluyorum ama bu eklediğim videoyu da bir izlerseniz arabanın 2000-3000 devir arası tıslamaları ve göğüslemesi hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istedim.ayrıca araç chipli ve wastegate ayarı biraz sıkılarak turbo basıncı artırılmıştır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2000 3000 deviri arası gelen ses II
Collapse
X
-
2000 3000 deviri arası gelen ses II
Arkadaşlar,daha öncede açmış olduğum konuya ek olarak bu konuyuda açarak konu kirliliği yapmış oluyorum ama bu eklediğim videoyu da bir izlerseniz arabanın 2000-3000 devir arası tıslamaları ve göğüslemesi hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istedim.ayrıca araç chipli ve wastegate ayarı biraz sıkılarak turbo basıncı artırılmıştır.Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: 2000 3000 deviri arası gelen ses II
Valla Mustafa bey geri plandan gelen sesi söylüyorsanız sanki bir parça boşta kalmış ve sağa sola vuruyormuş gibi enteresan bir durum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasses net olarak anlaşılmıyor iki defa dinledim uğultudan asıl sesi duyamıyorum. Sesi duymadan yorum yapmak yanıltıcı olabilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasvites geçişlerinde geliyor ise skromenç olabilir, seyir esnasında oluyorsa turbonun hortumu bir yere sürtüyor olabilir gözle turbo hortumlarını kontrol ettniz mi?F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasSerdar Bey videodaki ses konusunda yorum yapamaz ama
ikimizinde kulaklarına karbon clear lazım
mağazada sürekli müzik çalıyor net duyamıyorum ama sekromenç sesini anımsattı
araç kaç km' de?
Yorum
-
devir gostergesine de bakarsanız devir göstergesi her düşüş gösterdiğinde bir tıslama geliyor.lakin ben gaza basmaya devam ediyorum.önce bir fıfıfıfı şeklinde bir ses sonra göğüsleme ve tıs diye benim dump valf sesine benzettiğim bir ses geliyor.bütün bunlar dip gazdayken ve yokuş yukarı giderken geliyor.bir başka voswagen formunda çatlak bir dump valf diyaframından bahsediyorlar ama malatyada ki serviste bir teşhis koyamadı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: ozasSerdar Bey videodaki ses konusunda yorum yapamaz ama
araç kaç km' de?
Serdar Bey' de benim gibi uğultulu ortamlarda net duyamıyor bu yüzden yorum yapamayabilir
Yorum
-
yol bozuk heralde ses çok boğuk ama olası tahminlerim şuradan gelmekte hız aynı iken devir ibresi hareket halinde bu normal bir durum değil muhtemelen şanzımandaki devir teli bağlantısında sorun var. tel sanki sürtünüyor bir yerlere
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHortum sesi değil metal sesi geliyor videoyu sessiz bir ortamda ve sesi açık olarak dinlersen sesi fark edersin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasOrjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: ozasSerdar Bey videodaki ses konusunda yorum yapamaz ama
araç kaç km' de?
Serdar Bey' de benim gibi uğultulu ortamlarda net duyamıyor bu yüzden yorum yapamayabilir
Yorum
Yorum