Arkadaşlar araç turbo hortumunu kırdı araya kelepçe ile tuttursam işe yarar mı 15 20 km dayana yeter
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yolda kaldım acil yardım
Collapse
X
-
Çok geçmiş olsun, böyle bir parçanın plastik oluşu dikkatimi çekti, daha önceki focus aracımda metal di. Hadi onu geçtim, bağlantı klipside plastik, henüz başıma birşey gelmedi fakat endişe içindeyim burda böyle sorunlar yaşayanları gördükçe. Bu şekilde tasarlanmasının mutlaka bir amacı vardır diye düşünüyorum. Yüksek basınç oluşumunda turbo zarar görmemesi için midir bilemiyorum. İnternette araştırırken metal kelepçe ile sıkıştırıp arayada kelepçe atıldığını gördüm. Kısmen sorun çözüldü. Sonrası yüksek basınç ta neresi patlayacak…Son düzenleme: sbsezgin; 15.08.2021, 22:54.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sbsezgin View PostÇok geçmiş olsun, böyle bir parçanın plastik oluşu dikkatimi çekti, daha önceki focus aracımda metal di. Hadi onu geçtim, bağlantı klipside plastik, henüz başıma birşey gelmedi fakat endişe içindeyim burda böyle sorunlar yaşayanları gördükçe. Bu şekilde tasarlanmasının mutlaka bir amacı vardır diye düşünüyorum. Yüksek basınç oluşumunda turbo zarar görmemesi için midir bilemiyorum. İnternette araştırırken metal kelepçe ile sıkıştırıp arayada kelepçe atıldığını gördüm. Kısmen sorun çözüldü. Sonrası yüksek basınç ta neresi patlayacak…
Yorum
Yorum