Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6turbo aracim tekli̇yor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6turbo aracim tekli̇yor

Merhabalar,aracım genellikle 2.000 devir çok az altında ve üstünde tekleme problemi var bir seferinde giderken birden tekleme oldu daha sonra stop edince o sorun düzeldi ancak 2.000 devir civarında tekleme sorunu sebepleri nedir acaba aracım 145 bin km’de.

Bu arada bujiler yeni değişti.

Subablardan olabilir hocam, motor soğukken mi yapıyor bu olayı? Lpg var mı
    2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

Yorum

Yetkili serviste makineye bağlatmıştım buji ve bobin hatası verdi ilk etapta bujiyi değiştirdim sorun düzelmedi GM delphi bobin aldım ancak daha yetkili serviste taktıramadım

Motor ısınana kadar rölantide vuruntu şeklinde oldugu yerde tekleme mevcut giderken 2 bin devir cıvarında yapıyor hariçi performansı da gayet iyi durumda.

aracımda LPG mevcut değil kilometresi de 145 bin

Yorum

Yani 2 bin devir teklemeyi motor sogukkende yapıyor sıcakkende özellikle baktırmam gereken bi sensör vs var mı? Yetkili servis direk parça değişimine gidiyor

Yorum

Merhaba,

100,000 km den sonra genelde lpg yok ise, Bobinden kaynaklı sorunlar olabiliyor.

Bobin değişiminden sonra sorun çözülebilir.

Gelişmelerden haberdar ederseniz, yardımcı olabileceğimiz konular olur ise yardımcı oluruz.

Teşekkürler.

Yorum

Bujiyi zaten yetkili serviste değiştirmiştim şimdi de bobin değişince bir şeyi kalmadı düzeldi

Maliyete gelince;
            -Bobin Orjinal GM 1.400tl,
            -Buji 620TL
            +200tl işcilik

Yorum

Merhaba,

Merakımdan soracağım. Yetkili servis ücretleri mi?

Teşekkürler.

Yorum

Merhaba,evet yetkili servis sadece bobin 1.800tl dediler %20 indirimle 1.400tl ye denk geldi..

Yorum

İşleniyor...
                X