Merhaba arkadaşlar 1.6 cdti insignia otomatik için motor yağı önerileriniz nelerdir bilgi verirseniz sevinirim birde castrol nasıldır
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bakım yağ
Collapse
X
-
Servis ne koyarsa onu kullanıyoruz. Muhtemelen GM.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Herkese selamlar arkadaslar aracımı yeni aldım öncesinde Passat comfortline 2016 1.6 Dizel kullanıyordum. Bu araç bana biraz sesli geldi. Belki yağ değişimi çözüm olablir diye düşünüyorum. Aklımda ki yağ Liqui Moly 5w30 4200 en yeni çıkan modeli ancak soru işareti olan kısım 4600lerde dexos 2 onayı mevcutken 4200lerde değil Liqui Moly önerilerinde 4200 başta öneriliyor aracım için ancak ne yapmalıyım kararsız kaldım. Ayrıca önceki yağı GM oldugu için tek seferlik bir Engine Flush işlemi yeterli olur mu yağ markasını değiştirmek için kararsız kaldım. Herkese iyi günler dilerim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MelikErennnn View PostHerkese selamlar arkadaslar aracımı yeni aldım öncesinde Passat comfortline 2016 1.6 Dizel kullanıyordum. Bu araç bana biraz sesli geldi. Belki yağ değişimi çözüm olablir diye düşünüyorum. Aklımda ki yağ Liqui Moly 5w30 4200 en yeni çıkan modeli ancak soru işareti olan kısım 4600lerde dexos 2 onayı mevcutken 4200lerde değil Liqui Moly önerilerinde 4200 başta öneriliyor aracım için ancak ne yapmalıyım kararsız kaldım. Ayrıca önceki yağı GM oldugu için tek seferlik bir Engine Flush işlemi yeterli olur mu yağ markasını değiştirmek için kararsız kaldım. Herkese iyi günler dilerim
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MelikErennnn View Post
Ses azaltma konusunda ciddi bir yol katedebilir mi? Yoksa arada ki fiyat farki cok yuksek degmez mi
Yorum
-
İstanbul Avcılar tarafında insignia yağ değşimi yaptıracağım güvenilir bir yer arıyorum bilen varmıdır ? Birde bu yağ filtre vs bu kez parçaları kendim almak istiyorum , yine güvenilir bir yağ bayisi vs biliyormusunuz ?Bugün haramidere sanayide Motosiklet ile uğradım , hangi parçacıya girsem Motul yok ..
Yorum
Yorum