Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AYNALAR KUMANDA İLE KAPANIR MI?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AYNALAR KUMANDA İLE KAPANIR MI?

Bugün servise sordum kem küm dediler ortağımın arabası c5 adam tek tuşla hem arabayı kitliyo hem camları kapatıyo hem de aynaları kapatıyo sanırım bunu cosmolar da yapıyo ama edition elegance neden yapmaz program falan yükleten var mı

Ynt: AYNALAR KUMANDA İLE KAPANIR MI?

bir de astradaki iç dikiz aynası altındaki konsol aydınlatma çok başarılıydı içeriyi pırıl pırıl yapıyordu ama insigniada bence konsol aydınlatma ledi çok sönük kapı içindeki cepleri aydınlatmak için kullanılan ledler de çok sönük çözüm bulunabilir mi?

Yorum

edition elegance lardada var aynalar kapanmıyor kapama ve açma tuşuna basılı tutun camlar açılıp kapanıyor
      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

vedat kardeşim camları indir kaldır yapıyor, aynalar da içerdeki ayna ayarı yaptığımız düğme ile kapatılabiliyor, bunlarda sorun yok ama benim istediğim kumanda ile aynaları kapatıp açabilmek

Yorum

onlar sadece cosmolarda var bizde yok bizde yalnız cam açma kapama malesef
          [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

acıkcasını solim servislerde uğrasılmak istenmiyor yapılır gir obd den bi yerden yap ama kim uğrascak uğrascak olan adamın maasını etkileiyecekmi hayır ee ozaman olmaz diyip geciyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
              acıkcasını solim servislerde uğrasılmak istenmiyor yapılır gir obd den bi yerden yap ama kim uğrascak uğrascak olan adamın maasını etkileiyecekmi hayır ee ozaman olmaz diyip geciyorlar
              aynen bende böyle düşünüyorum
              F30 Sport+

Yorum

Sadece yazılımla olacağını sanmıyorum editionlarda gerekli mekanizma yoktur bence.Bir üye astrasına yapmıştı bir opel forumunda bulursam linki koyarım.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Sadece yazılımla olacağını sanmıyorum editionlarda gerekli mekanizma yoktur bence.Bir üye astrasına yapmıştı bir opel forumunda bulursam linki koyarım.
                  mekanizma varki, kapıdaki düğmeden zaten elektrikli olarak kapanıyor.
                  yazılımla oynayıp kumandadan camları açıp kapatmaya paralel olarak aynalara da komut verilecek o kadar.
                  ama bence yazılımı oynamışken basılı tutmayla değil, bir kere basıp kapıyı açarken yada kapatırken kilitle birlikte açma kapama yapması daha verimli olur.
                  cosmolardaki gibi şuan güncel olan harekette aynaları açarken camlarda açılıyor, benim sevmediğim bir özellik.

InsigniaTEAM

Yorum

Ben editionlarda hiç yok biliyordum pardon.Evet dediğiniz gibi aynaları kapatırken hoş uzun basıyorsunda açarken uzun bastığında dört camda iniyor bunu bende sevmiyorum.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

arkadaşlar editionla cosmolar arasın da bi dünya fiat farkı var.Bırakında o kadarcık farkımız olsun her şeyi servisten beklemeyin canımmmmmm haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        aynı sürücü kapısından kitlenen merkezi kilitle uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi.
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suak1974
                          arkadaşlar editionla cosmolar arasın da bi dünya fiat farkı var.Bırakında o kadarcık farkımız olsun her şeyi servisten beklemeyin canımmmmmm haha haha haha
                          bu özelliğide bulalımda sizde cosmo aldığınıza yanın bakalım
                          F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                          X