Bugün servise sordum kem küm dediler ortağımın arabası c5 adam tek tuşla hem arabayı kitliyo hem camları kapatıyo hem de aynaları kapatıyo sanırım bunu cosmolar da yapıyo ama edition elegance neden yapmaz program falan yükleten var mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AYNALAR KUMANDA İLE KAPANIR MI?
Collapse
X
-
Ynt: AYNALAR KUMANDA İLE KAPANIR MI?
bir de astradaki iç dikiz aynası altındaki konsol aydınlatma çok başarılıydı içeriyi pırıl pırıl yapıyordu ama insigniada bence konsol aydınlatma ledi çok sönük kapı içindeki cepleri aydınlatmak için kullanılan ledler de çok sönük çözüm bulunabilir mi?
-
Orjinal yazı sahibi: mertkacıkcasını solim servislerde uğrasılmak istenmiyor yapılır gir obd den bi yerden yap ama kim uğrascak uğrascak olan adamın maasını etkileiyecekmi hayır ee ozaman olmaz diyip geciyorlarF30 Sport+
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaSadece yazılımla olacağını sanmıyorum editionlarda gerekli mekanizma yoktur bence.Bir üye astrasına yapmıştı bir opel forumunda bulursam linki koyarım.
yazılımla oynayıp kumandadan camları açıp kapatmaya paralel olarak aynalara da komut verilecek o kadar.
ama bence yazılımı oynamışken basılı tutmayla değil, bir kere basıp kapıyı açarken yada kapatırken kilitle birlikte açma kapama yapması daha verimli olur.
cosmolardaki gibi şuan güncel olan harekette aynaları açarken camlarda açılıyor, benim sevmediğim bir özellik.
InsigniaTEAM
Yorum
-
Ben editionlarda hiç yok biliyordum pardon.Evet dediğiniz gibi aynaları kapatırken hoş uzun basıyorsunda açarken uzun bastığında dört camda iniyor bunu bende sevmiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaSadece yazılımla olacağını sanmıyorum editionlarda gerekli mekanizma yoktur bence.Bir üye astrasına yapmıştı bir opel forumunda bulursam linki koyarım.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: suak1974arkadaşlar editionla cosmolar arasın da bi dünya fiat farkı var.Bırakında o kadarcık farkımız olsun her şeyi servisten beklemeyin canımmmmmm haha haha hahaF30 Sport+
Yorum
Yorum