Selamun aleyküm arkadaşlar merhabalar aracım 2011 model 2.0cdti 160hp 170bin km de otobanda az bir sollamada ani gaza bastım servis şanzıman arızasına geçti. O halde 50 km geldim. Kontak kapattım tekrar açtım arıza vermiyor arac pc bağlantısında arıza veriyor fotoğrafı yükleyecem p ye bazen zor geçiyor uzun yolda sorun yok şehir içerisinde vuruntu problemi var bana akıl verebilirmisiniz tanıdık otomatik şanzımancı var 15 bin tl fiyat tutar dedi kullanmaya devam edebilirmiyim. Bu arada aracı. Yağını değiştirdik düzeldi bi ara sonra tekrar başladı 5 lt dexron 6 yağ kullandık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia otomatik şanzıman
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: sefa00078 View PostSelamun aleyküm arkadaşlar merhabalar aracım 2011 model 2.0cdti 160hp 170bin km de otobanda az bir sollamada ani gaza bastım servis şanzıman arızasına geçti. O halde 50 km geldim. Kontak kapattım tekrar açtım arıza vermiyor arac pc bağlantısında arıza veriyor fotoğrafı yükleyecem p ye bazen zor geçiyor uzun yolda sorun yok şehir içerisinde vuruntu problemi var bana akıl verebilirmisiniz tanıdık otomatik şanzımancı var 15 bin tl fiyat tutar dedi kullanmaya devam edebilirmiyim. Bu arada aracı. Yağını değiştirdik düzeldi bi ara sonra tekrar başladı 5 lt dexron 6 yağ kullandık1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post
Sorun tork konvertörü içindeki kavrama kilidinde. Takılı kaldığı için vuruntu yapıyor normalde yağlı kavramada kalması lazım sonra kavrama kilidine geçmesi lazım. 15 bin tutmaz ama tork konvertörü açılacak ve gereken yapılacak.
Hocam malum covidden dolayı herkesin olduğu gibi maddi durumu sıkıntı günlük kullanıma etki edermi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefa00078 View Post
Hocam malum covidden dolayı herkesin olduğu gibi maddi durumu sıkıntı günlük kullanıma etki edermi.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post
Tabi eder. Vuruntu her parçaya zarar verebilir. Kulakları bozar, planet dişlileri bozar, aks kafasını bozar, taşıyıcı burçlarını bozar. Vuruntu yükünü alan her parçaya zamanla zararı olur.
Yalnız fark ettim biraz takıntılı insanım şunu fark ettim trafiğe girince hafif sallantı yapıyor ama uzun sure yaklaşık 50 km beylikdüzü SİLİVRİ arası gidince vuruntu kesiliyor düzeliyor hatta trafik içerisinde d de titriyor uzun yola gidip geldikten sonra d de falan titreme yapmıyor karışık anlayamadım durduk yere şanzımanı söktürmek istemiyorum o yüzden araştırıyorum bilginizede itimat ediyorum acaba tekrarmı yağ değişmesi gerekiyor
Yorum
-
Benim bildiğim D deyken mesela ışıklarda durduğumuzda titreme olması normal, bazen de hiç titremiyor. Titreme olduğunda N ye alınca titreme kesiliyor. Titremeden kastım aracı sallayacak derecede kesinlikle değil. Hafif sabit bir uğultu şeklinde.
Yanlışsam düzeltin.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Hocam selamlar aynı araçtan bende de var aracınıza fazla yağ koymuşsunuz. bende ilk aldığımda aynı sizin gibi yağ değişimi yapmıştım 4lt değişim yapıldı ama benzer sorunlar yaşadım yağ mobil 3309 ve 2.6lt konulması gerekiyormuş. bu durumu başka sosyal platformlarda bir konuda gördüm bir arkadaş baya detaylı anlatımını yapıyordu orada öğrendim. yağı olması gerektiği miktar ve modelle tekrar değiştirirseniz büyük ihtimalle sorunlarınız ortadan kalkacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostBenim bildiğim D deyken mesela ışıklarda durduğumuzda titreme olması normal, bazen de hiç titremiyor. Titreme olduğunda N ye alınca titreme kesiliyor. Titremeden kastım aracı sallayacak derecede kesinlikle değil. Hafif sabit bir uğultu şeklinde.
Yanlışsam düzeltin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefa00078 View Post
Doğrudur aynı şekilde ama bu bir sorun aracınızı pc bağlatın bakın. Arkadaş çevremde kac tane otomatik araç kullandım sadece benimki öyle vuruntulu.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum