Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Disk balata

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Disk balata

Arkadaşlar merhaba insignia 1.6 cdti 19 inç sport için disk balata önerisi olan var mı fiyat performans olarak

TRW öneririm.

Yorum

Ben ATE kullanıyorum. Fiyatı da performansı da yüksek

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

lastikler 19 inç olunca disk balata farklı mı oluyor? BEnim araç cosmo+ still, orjinali 19 inc fakat şu anda üzerinde 17 inç lastikler var.. Lastik ebatını dikkate almalı mıyım disk&balata alırken?

Yorum

fredoo disk balata takımı aldım. 3000km oldu sıfır ses. fiyatta performansta gerçekten iyi.

Yorum

Aracım insignia opc 325 hp v6.Hep orijinal kullandım ancak fiyatlar çok pahalı.Geçen gün Bostancı sanayide Tonguç frene gittim.800 liraya ön arka fren baltalarımı değiştirdi delphi marka kullandı.Orijinal alsaydım 5800 TL ödeyecektim.5000 km yol yaptım(yüzde 70 İ yüksek hız) orijinalden çok da aşağıda değil.Nasıl olsa 15000 km de değiştireceğime 7000 km de değiştiririm diye düşündüm.Bundan sonra kesinlikle orijinal Balat'a kullanmayacağım.Sadece ön Disk'i orijinal alacağım.Arka Disk'i de Yakar kardeşin yazdıklarına istinaden Ferodo marka sipariş ettim yarın gelecek.Bilgilerinize

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View Post
              Aracım insignia opc 325 hp v6.Hep orijinal kullandım ancak fiyatlar çok pahalı.Geçen gün Bostancı sanayide Tonguç frene gittim.800 liraya ön arka fren baltalarımı değiştirdi delphi marka kullandı.Orijinal alsaydım 5800 TL ödeyecektim.5000 km yol yaptım(yüzde 70 İ yüksek hız) orijinalden çok da aşağıda değil.Nasıl olsa 15000 km de değiştireceğime 7000 km de değiştiririm diye düşündüm.Bundan sonra kesinlikle orijinal Balat'a kullanmayacağım.Sadece ön Disk'i orijinal alacağım.Arka Disk'i de Yakar kardeşin yazdıklarına istinaden Ferodo marka sipariş ettim yarın gelecek.Bilgilerinize
              İçin rahat bi şekilde önleri de fredo disk alabilirsin kardeşim. Ben Yakup Eryılmaz'dan alıyorum parçaları.

Yorum

İşleniyor...
              X