Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdti sahte yağ ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
    Hepsiburada kendi adına leke sürmemek için sahte ürün satanlara taviz vermiyor. Dükkana aldığım şarj aletleri sahte çıkınca hem koşulsuz iade almışlardı hem de telefonla arayıp özür dilemişlerdi. Gene de motor yağı çok arada kalan bıçak sırtı bir konu. Çok dikkat etmek gerek.
    Ben iddia ediyorum alanların %90'ı sahte yağ aldığının farkında bile olmuyordur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
      Bu durumda sahte ürün satıldığı kesinse ürünü satan firmayı hepsiburada'ya bildirmek ve şikayet etmek gerekir. Biz öğrendik de biliyoruz şimdi ama bilmeden o yağı alıp kullanacak kişileri de konudan haberdar etmek lazım.
      Ben aldım. Yağ sahte çıktı. İade ettim. Hepsiburadaya bildirdim. Tamam dediler. Ama hala satışa devam ediyor aynı isimle aynı sitede.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Şikayet var a yazmak lazım bu durumda.
        Peki aldığımız yağın sahte olup olmadığını kesin anlamanın yolları nedir hologram/etiketten başka?
        Veya internetten değil de serviste koydursak gm dexos 1 gen 2 kötü bir yağ mı?
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
        X