Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buji ömrü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Buji ömrü

Merhabalar.biraz araştırdım fakat bulamadım.aracım 180 lik.bakımlarını 2000 önce yaptırdım buji vs herşeyini orjinal aldım.eski astramda buji ömrü 30bindi.insigniada iridyum buji olduğundan tavsiye edilen değişim aralığı nedir ? Aracım benzinli.

Araçta lpg varsa 20bin, yoksa 40bin km. normal şartlarda gider. Veya lpg varsa 2 bakımda bir değişir, yoksa 4 bakımda bir. Beklenmeyen tekleme v.s. durumlarda daha önce değiştirilir. Titizlik varsa, 20 bin olunca söktürülüp baktırılır
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
      Araçta lpg varsa 20bin, yoksa 40bin km. normal şartlarda gider. Veya lpg varsa 2 bakımda bir değişir, yoksa 4 bakımda bir. Beklenmeyen tekleme v.s. durumlarda daha önce değiştirilir. Titizlik varsa, 20 bin olunca söktürülüp baktırılır
      Teşekkür ettim ben bakımları 10binde bir yaptırıyorum bazen 8 bin olduğu oluyor senelik yani.2 bakım hakkıdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
        +1 katılıyorum.

Yorum

İşleniyor...
        X