Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yan Ayna Sökümü Nasıl ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yan Ayna Sökümü Nasıl ?

Merhabalar. 2010 Insignia yan ayna motoruna erişip bir de araçtaki aynalar ısıtmalı mı değil mi görmek istiyorum. Geçen yağmurda arka rezistansı açtığım halde yan aynalardaki damlalarının buharlaşmadığını gördüm. Bu işlemi nereden başlayarak yapmam lazım acaba ? Ayna arkasındaki kapak çıkarılır gibi gördüm ama bu aracın hiçbir proje videosu yok. En çok ona üzüldüm. Herkes parası neyse verip yaptırırım diye düşünüyor herhalde :/ üzdü.

İlacınız olacak video:

Motorlu açılıp kapanan dikiz aynalarının motor dişlilerin deki yağ, zamanla sertleşiyor. Bu da aynalarınızın aynı anda açılıp kapanmasına engel oluyor. Bu te...

Kolay gelsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumtanesi View Post
      İlacınız olacak video:

Motorlu açılıp kapanan dikiz aynalarının motor dişlilerin deki yağ, zamanla sertleşiyor. Bu da aynalarınızın aynı anda açılıp kapanmasına engel oluyor. Bu te...

Kolay gelsin
      Valla bana ilaç oldu.Çok teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumtanesi View Post
        İlacınız olacak video:

Kolay gelsin
        Hocam bunu izlemiştim de arkadaş farklı benimki falan diyor. Nereden başlayacağımı bilemedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Valla bana ilaç oldu.Çok teşekkürler.
          Rica Ederim. Bizim Araç 2012 Model. Bu anlatılanlar tam olarak uymaktadır.

Tahminimce Cosmo pakete sahip aynalarda bu anlatımlar işe yarayacaktır.

Bizde bu videoyu örnek alarak, bakımlarını yapıyoruz.

Saygılar.

Yorum

İşleniyor...
          X