Arkadaşlar aracıma akü alacağım kaç amper almam lazım ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi 2011 insignia a16let aracım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Akü
Collapse
X
-
Araç üzerinde sonradan takılan ses/tv sistemi, bas, anfi gibi malzemeler yoksa, lpg yoksa, fabrikasyon ne takılı ise o değerlerde taktırın. Bizim makyajlı kasalarda 60 amper takılı mesela. Dinamo da ona göre imal edilmiş çünkü. Yukarda bahsettiğim gibi ilaveler varsa 74 amper taktırın. Zaten daha büyüğü için yer müsait olmuyor benim bildiğim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostAraç üzerinde sonradan takılan ses/tv sistemi, bas, anfi gibi malzemeler yoksa, lpg yoksa, fabrikasyon ne takılı ise o değerlerde taktırın. Bizim makyajlı kasalarda 60 amper takılı mesela. Dinamo da ona göre imal edilmiş çünkü. Yukarda bahsettiğim gibi ilaveler varsa 74 amper taktırın. Zaten daha büyüğü için yer müsait olmuyor benim bildiğim.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
Bir düzeltme yapayım; bende 95 amper akü var. Sanırım düz ve otomatik viteslerin aküleri farklı.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
1.6 180 hp olanlarda standart 60 amper akü var bildiğim. Hatta vatra ve inci akünün sitesinden de forumdan da araştırdım 60 amper diyor herkes.
1.4 turbo benim aracım start stop var üzerinde 95 amper agm var. Sizde start stop yok o yüzden fabrikasyon değerlere yakın bir akü tercih etmeniz yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
Yorum
Yorum