Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel i̇nsi̇gni̇a 1.6 t 180 bg 1. Ve 2. Vi̇testen gelen tuaf ses.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel i̇nsi̇gni̇a 1.6 t 180 bg 1. Ve 2. Vi̇testen gelen tuaf ses.

Aracımı 150.000 km de aldım aldığım arkadaş 1. ve 2. vitesten gelen gelen sesin normal olduğunu söyledi arabanın vites geçişlerinde en ufak bir sıkıntı yok vites topuzu tabi ki ile geri yapıyor gazı çekip bıraktığımda bide belirttiğim gibi sadece 1. ve 2. vitesten gelen o ses sanki bir yarış arabası kalkıyor gibi ses çıkarması hoşuma da gidiyor fakat sebebe nedir neden bu ses çıkar bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur ise sevinirim saygılarımla.

Öncelike hoş geldiniz.

Sizi ve aracınızı anlatan kendinize ait yeni bir konu açarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz, hem de adet yerini bulmuş olur

Sorunuza gelirsek; bahsettiğiniz ses nasıl bir ses, neye benziyor? Ses kaydı da atabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

kendimi buradan tanıtsam olur mu peki bir de aracı malum pasta cilaya verdim 2 gün sonra sesin videosunu çekip yükleceğim sesi ise size şöyle tarif edeyim sanki 500 beygir bir araba sesi duyarsınız ya uzaktan uğuldayarak geliyor aynı o ses

Yorum

İlk aklıma gelen seçenek hava filtresi. Tabi eğer egsozla oynanmamışsa. Düşük kalitedeki filtreler havayı daha fazla geçirip daha yüksek ses çıkarabilirler ama parçacıkları da tutmazlar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

aracın motoru rektifiye edilmiş motor konusunda canavar 250km hızlara çıkıyor motorsal bir sıkıntı olduğunu düşünümüyorum araç bu sesi sadece 1 ve 2. viteste çıkarıyor 3 attığımda ses 0

Yorum

bilgisi olan yokmudur arkadaşlar

Yorum

Bence ses kaydı alın mümkünse.
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
              X