Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akü ve ya şarj dinamosu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Akü ve ya şarj dinamosu

Herkese yeniden selam.merak ettiğim birşey var.siz değerli abilerime kardeşlerime danışmak istedim.aracım çalışır vaziyetteyken arka cam rezistansını açınca içerdeki ışık hafif kısılıyor.bu astramdada var insigniamdada bunun nedeni nedir ? Bir parça arzalı yada eski olduğu içinmi ? İki arabamdada aküler yeni birisi varta birisi çelik marka.astramda alternetöre bakımda yaptırdım bir kaç ay önce ama bu halen devam ediyor.hatta astrada direksiyonu çevirdikçe farlarda hafif kısılıyor.insigniada bu yok sadece iç ışık hafif kısılıyor.merak ettim sizlerin fikrini almak istedim.

Hiç arka cam resistansı veya direksiyon bunu yapıyor mu denemedim ama mesela cam düğmelerine camlar kapandıktan sonra bir kez daha basınca yani cam motorunu zorlayınca iç aydınlatmalarda voltaj düşüyor. Aracı sıfır alarak 7 yıldır kullanıyorum ve bu olay en başından beri vardı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Hiç arka cam resistansı veya direksiyon bunu yapıyor mu denemedim ama mesela cam düğmelerine camlar kapandıktan sonra bir kez daha basınca yani cam motorunu zorlayınca iç aydınlatmalarda voltaj düşüyor. Aracı sıfır alarak 7 yıldır kullanıyorum ve bu olay en başından beri vardı.
      Bende astrayı sıfır aldım 10 sene evvel ama ozamanlar 20 li yaşların verdiği heyecanla o gibi şeylere dikkat etmiyordum açıkçası camlardan gidelim ozaman oda var çünkü.onu neden yapar ?

Yorum

Maliyet diyelim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X