Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Ceramic Arka Fren Disk ve Balata Degisimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Ceramic Arka Fren Disk ve Balata Degisimi

Hayirli Ramazanlar degerli dostlar Senin Hobin yutube kanalima yükledigim , asagiyada linkini biraktigim videodan detayli bir sekilde Insignia ceramic arka fren diski ve balatasi degisimini izleyebilirsiniz . Sorulariniz olursa ister forum,ister video altindan bana iletebilirsiniz . Hayirli günler ...

Insignia Arka Fren Disk ve Balata Degisimi Uygulama Videosu "Senin Hobin" youtube kanali:

Insignia Icin 315 MM POC J61 J62 J64
    Ürün Adi Disk : ATE PowerDisc
    Balata: Ate Ceramic

Ürün Linki :
    Die hier angezeigten Daten, insbesondere die gesamte Datenbank, dürfen nicht kopiert werden. Es ist zu unterlassen, die Daten oder die gesamte Datenbank ohne vorherige Zustimmung TecDocs zu vervielfältigen, zu verbreiten und/oder diese Handlungen durch Dritte ausführen zu lassen.

Frenleriniz hayırlı olsun. 1 yıldan fazla süredir 4 fren birden bu şekilde kullanıyorum. Hiç bir muadil bu kadar performans vermiyor. Tabi karşığında ucuz değil

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Frenleriniz hayırlı olsun. 1 yıldan fazla süredir 4 fren birden bu şekilde kullanıyorum. Hiç bir muadil bu kadar performans vermiyor. Tabi karşığında ucuz değil
      Tesekkür ederim . Bende önlere Ate takmistim 1 sene önce cok memnun kaldim arkalarida dedim aynisindan takayim . Özellikle ceramic olsun istedim gercekten cok fark yapio toz bakimindan muazzam . Ate candir benim favorim.

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler, yakın zamanda ön disk frenleri delphi marka ile değiştirdim. şimdilik memnunum . yakında arkalara sıra gelir
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
          Bilgilendirme için teşekkürler, yakın zamanda ön disk frenleri delphi marka ile değiştirdim. şimdilik memnunum . yakında arkalara sıra gelir
          Rica ederim tavsiye ederim ceramic takin farki görüceksiniz zaten .

Yorum

Emeğinize sağlık, yaklaşık 5 ay önce tüm disk ve balataları değiştirmiştim bende. Tüm set olarak Delphi tercih etmiştim fakat balatalar ses yapıyordu, en kısa sürede HQ marka ile değiştirdik şuanda memnunum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
              Emeğinize sağlık, yaklaşık 5 ay önce tüm disk ve balataları değiştirmiştim bende. Tüm set olarak Delphi tercih etmiştim fakat balatalar ses yapıyordu, en kısa sürede HQ marka ile değiştirdik şuanda memnunum.
              Sagolun tesekkür ederim . Delphi marka fiyat olarak uygun gözüme carpti birkackez HQ markayi daha önce hic duymadim ama memnunsaniz sorun yok . Birdahaki sefere tozdam sikayetiniz olursa şiddetle ceramic balata tavsiye ederim iyi bayramlar .

Yorum

İşleniyor...
              X