Merhabalar arkadaşlar. Aracım makyajlı kasa insignia. Aracın ön sinyal ampullerini lede çevirmek istiyorum. Fakat sökmek için far kapağını açtığımda ampulleri bulamadım. Gündüzler bu araçlarda led. Normal far d1s kenar aydınlatmalar h11. Ama sinyal ampullerini göremedim. Bu ampulleri nasıl değişebilirim. Daha önce değişen var mı? Sinyallerin led olduğunu sanmıyorum çünkü halojen gibi yanıp sönüyor. Arka sinyalleri led yaptım fakat öndekileri değiştiremedim. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi. Saygılar sevgiler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajlı kasa ön sinyal değişimi
Collapse
X
-
Benim farlar xenon degil bendede makyajli insignia var ön arka led yaptim ama bilmiyorum far yapimiz aynimi bir video birakiyorum bakim geri dönün ayniysa xok basit ön sinyaller far yuvasini acmada farin alt kisminda extra bir yerdebcevirerek cikariluyor cok basit.
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostBenim farlar xenon degil bendede makyajli insignia var ön arka led yaptim ama bilmiyorum far yapimiz aynimi bir video birakiyorum bakim geri dönün ayniysa xok basit ön sinyaller far yuvasini acmada farin alt kisminda extra bir yerdebcevirerek cikariluyor cok basit.
2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı
Yorum
-
Önce kullanıcı el kitabının linkini veriyorum:
Kitabın 238. sayfasında Xenon fara sahip modellerde sinyal lambasının nerede olduğu ve nasıl değiştirileceği anlatılıyor. Ancak ampul tipini yazmamışlar sanırım, göremedim. Koydukları görsele göre normal bir ampul. Çıkan ampule göre alabilirsiniz. Kolay gelsin
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum