Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIM!!! motor kısmından gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YARDIM!!! motor kısmından gelen ses

Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. 2015 model insignia 1.6 cdti otomatik aracımın motor kısmından rölantide videodaki ses geliyor. Gaza basınca ses kayboluyor. Motor ısınınca da rölantideki ses kayboluyor. Neden olur acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş bulduk üstat. Uzun süredir dizel kullanmadığım için ses belki normaldir. Kulağımı tırmalıyordu merak etmiştim. İnşallah bi sıkıntı yoktur.

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

Gevşek bir şey var gibi.
              1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
              2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
              3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
              4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
              5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
              6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz. Ses normal değil bence dizel bile olsa, en fazla soğukken triger zincir sesi gelir o da böyle ses yapmaz. Kaputu açıp baktınız mı hiç ses nereden geliyor diye ?

Yorum

Normal bir ses değil.Vakit kaybetmeden baktırın ileride ciddi bir sorunu önlemiş olursunuz.

Yorum

Motor muhafaza koruması, çamurluk içi plastik aksam, genleşme tankı, radyatör pervane bi kaputu açın gözle kontrol edin. Belki kaput ses izolasyon malzemesi sarkma yaptı ise oda yapabilir. Çözümü paylaşırsanız sevirim

Yorum

İşleniyor...
                    X