Georgebest kardeş servis şöyle bir yanıt verdi: Kam mili sensöründeki en küçük arıza belirtisinde arıza ışığı yanar.Sizde böyle bir durum yok
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç seyir halinde stop ediyor
Collapse
X
-
Tanıdığım bir oto expertiz şirketinde eksantrik sensörlerinin hepsini kontrol ettirdim.Bir nolu egzoz eksantrik verisi normalde 27 olması gerekirken 2 çıktı.Servise gittim aynı işlemi kendi özel Opel makinalarında 4 eksantrik sensörü de normal çıktı.Biraz daha bekleyeceğiz bakalım.Kardeş ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun gelişmeleri buradan haberdar edeceğim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostTanıdığım bir oto expertiz şirketinde eksantrik sensörlerinin hepsini kontrol ettirdim.Bir nolu egzoz eksantrik verisi normalde 27 olması gerekirken 2 çıktı.Servise gittim aynı işlemi kendi özel Opel makinalarında 4 eksantrik sensörü de normal çıktı.Biraz daha bekleyeceğiz bakalım.Kardeş ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun gelişmeleri buradan haberdar edeceğim.
Yorum
-
Malesef yetkili servislerde uzman kişi sayısı çok az.Herhangi bir sorunda sizi yönlendirecek yorum yapacakken daha çok bu işlemleri biz yapıyoruz.Bunun nedeni herşeyin ekranda arıza ışığı yakmasını beklemeleri.Halbuki seyir halinde motorun stop etmesi nedenini sorduğumuzda anında nedenleri bize sıralamaları gerekir.Ancak gelin görün ki arıza nedenlerini ben sıralıyorum onlarda bu sıraya göre işlem yapıyorlar.Sensörü temizleme zahmetine girmiyorlar illa ki arıza ışığı yanıp parça değişimine gitmek istiyorlar OPC olduğu için küçücük eksantrik sensörünün fiyatı 3280 tl
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Geçmiş olsun. Bende de aynı sorun vardı araç stop edince çalışmıyordu seyir halinde stop ediyordu sonrsında ateşleme bobini kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Kam sensörü egzantirik sensörü denildi, banada ama ateşleme bobinin gözünün birisinin yandığı tespit edildi.
Yorum
Yorum