Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rot Ayarı Değerleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Rot Ayarı Değerleri

Merhaba Arkadaşlar,

Elinde A2 kasa İnsignia için fabrika verisi Kamber, Kaster ve Toe gibi değerleri olan var mıdır? Ya da rot ayarı sonrası sonuç kağıdı oan var mıdır? İlk defa rot ayarı yaptırdıktan sonra direksiyon hissi değişti ve o hissi bir daha yakalayamadım. Rotçular ve yetkili servisler de Hunter veya John Bean gibi cihazların önerdiği değerleri kullanıyorlar ve ne kadar doğru oldukları tartışılır çünkü iki markanın da önerilen aralıkları birbirinden farklı....

Herkese teşekkürler.

Şimdiye kadar hiç sonuç kağıdı almak aklıma gelmemişti. Kışlıkları çıkartırken yaptıracaktım, kağıt da isterim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Örnek olması açısından Topkapı Odak yetkili servisten aldığım örnek sonuç kağıdı ile ilk Insignia'ya ait yetkili servis el kitabındaki değerleri paylaşıyorum. Henüz A2'ye ait kitapçığı bulamadım...
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.

Yorum

Bu rot ayarı yapan cihazlarda ( akredite olanları TSE onaylı ) her aracın fabrika değerleri kayıtlı olmuyor mu bilgisayar üzerinde ? Ben öyle hatırlıyorum yanlışsam düzeltiniz.

Yorum

İşleniyor...
        X