Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım..! Termostad çıkışı soğuk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yardım..! Termostad çıkışı soğuk

Selamın aleykum değerli dostlar. 2012 1.4t 70.000km opel insignia aracım var . Araç haraket halinde hararet 90-95 arası çıkıp iniyor özellikler ışıklarda felan durduğumda olıyor. Termostad yeni değişti termostad çıkıs borusu alta doğru genelde soğuk oluyor fan acıyor radyatörün ğstü sıcak alta doğru elimi kpyduğumda soğuk hava geliyor ve dalganlanma kısa süre oluyor 2-4 sn içimde geri 90 a düşüyor sıkıntı ne olabilir teşkkürler

Antifrizi baktırmanızı öneririm.
    Bir de 1.4t lerde termostatın fanı geç açtırma durumu var. Bununla uğraşan forum üyeleri var burda. Bu da olabilir.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Antifriz yeni ustam fan zamanında açıyor bence sıkıntı termostad çıkıs borusunun soğuk olması

Yorum

Kardeşim aynı sorun bende oldu geçenlerde .Usta usta dolaşma herkes ondan bundan şundan bir sürü bişey söyler. 95 derecede açan termostat taktır, devam et. Tabiki arabanda su eksiltme ,su kaçağı v.s problemin yoksa

Yorum

Hocam mahle behr marka takmıstık o uyum sağlamadı . Orginal gm taktırdım gerç termostat düzenli calısmaya casşadı . Obd ile yolda kontrolünü yaptım 100-107 arası değişiyo motor soğutma suyunun sıcaklığı haratet ibresi 90 da çakılı

Yorum

Ben Gm taktirdim yine de duzelmemisti o yuzden 95 lik taktirdim. Düzeldiyse süper. Geçmiş olsun

Yorum

Ama bu 100 107 derece sicaklik opeli bitiriyor. Sirayla termostat devirdaim su ekleme kabı deve boynu hep yuksek sicakliktan kaynakli

Yorum

İşleniyor...
              X