Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6 Sidi Rolanti Sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6 Sidi Rolanti Sesi

İyi akşamlar. Rolantide arkada tırtırtır diye gelen bir ses var bu normal midir, ben zincir triger den dolayı olduğu düşündüm ama yine de size de sormak istedim

Videoyu açtım ama duyamadım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Videoyu açtım ama duyamadım.
      İlk 10 saniye sesi sonuna kadar açınca duyuluyor böyle derinden tırtırtır diye ses geliyor. Zincir olduğundan mı böyle bir ses çıkarıyor diye düşündüm yine de sorayım dedim.

Yorum

Merhabalar, kulaklık olmadan ses çok anlaşılmıyor. Ses normal değil ama sanki trigerden ziyade daha basit bir yerden geliyor gibi. Sanki bir vida gevşemiş ya da hortum klipsten ayrılmış da titreşimle birlikte bir yerlere çarpıyor gibi. Eski aracımda benzer bi ses vardı, meğer hava filtresi kapağının tırnağından geliyormus.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.s View Post
          Merhabalar, kulaklık olmadan ses çok anlaşılmıyor. Ses normal değil ama sanki trigerden ziyade daha basit bir yerden geliyor gibi. Sanki bir vida gevşemiş ya da hortum klipsten ayrılmış da titreşimle birlikte bir yerlere çarpıyor gibi. Eski aracımda benzer bi ses vardı, meğer hava filtresi kapağının tırnağından geliyormus.
          Evet kulaklıksız neredeyse duyulmuyor. Sanırım kaputu açıp sesi öyle kaydedersem daha sağlıklı olacak

Yorum

İşleniyor...
          X