Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia Arka cam isitici calismiyor.Opel Insignia 2013 cdti 2.0

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Insignia Arka cam isitici calismiyor.Opel Insignia 2013 cdti 2.0

Merhaba arkadaslar,
    bu sabah arabayi calistirdigimda arka cam isiticisinin calismadigini fark ettim, aynalari kontrol ettigimde sicakti onlarda sorun yok.
    Sigorta kutusuna baktim kitapcikta 28 nolu sigorta olarak gözüküyor onu söküp ölcü aleti ile kontrol ettim saglam. Isiticinin soketlerini cikarttim baktim herhangi bir sorun yok,
    yani öyle gözüküyor.
    Basina böyle bir sey gelip sorunu cözen varmi yada bilgisi olan varmi yardimlarinizi bekliyorum.

Tesekkürler

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
    Merhaba arkadaslar,
    bu sabah arabayi calistirdigimda arka cam isiticisinin calismadigini fark ettim, aynalari kontrol ettigimde sicakti onlarda sorun yok.
    Sigorta kutusuna baktim kitapcikta 28 nolu sigorta olarak gözüküyor onu söküp ölcü aleti ile kontrol ettim saglam. Isiticinin soketlerini cikarttim baktim herhangi bir sorun yok,
    yani öyle gözüküyor.
    Basina böyle bir sey gelip sorunu cözen varmi yada bilgisi olan varmi yardimlarinizi bekliyorum.

Tesekkürler
    Benim arka cam isiticinin ayagi kopmustu ondan calismiyordu . Yaptim 1 sene kullandim busefer yine calismadi kendi kendine ayak felan saglamdi . Ölcü aletiyle ölctüm rezistansin kablosunda elektrik vardi fakat ayagina iletilmiyordu . Bir ölcün derim ayaklara elektrik geliyormu diye kabloda elektirik olabilir ama önemli olan camin iletkenine ulasiyor mu diye bir bakin derim .

Yorum

Zamanında hyundai accent aracımın arka cam rezistansında belli yerler hiç çalışmıyordu. Cam şişe içinde rezistans telini birleştiren ve kendi fırçasıyla satılan bir ürün buldum netten. Arka koltukları geri yatırdım ve dizlerimin üstünde sabırla yavaş yavaş kopan yerleri bu madde ile birleştirdim. Aynı sırada birkaç yer bile kopmuştu. Sebebi cam filmi vardı arka camda, sökmüşler önceden ve telleri de almış gitmiş. Sonuç olarak rezistansın nerdeyse tamamını oynarmayı başarmıştım. Belki sizin de tellerde kopukluk vardır. En küçük bir kopukluk bile çalışmasını engeller. Oraya da bi bakın derim.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Bugün baktım sabah elektrik gelmiyor, sigorta kutusundan sigortaya baktım 40amper sağlam ölçü cihazı ile kontrol ettim kopuk pek yok sanırım, çünkü benim arabadaki çizgiler de bir garip. Anlayamadım gitti.Dün geceden de deli gibi kar yağdı soğukta bakmakta zor..Arka bagaj kapağını komple açmam lazım.Benim bagaj kapağı yeni kasalardaki gibi camla beraber açılıyor.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Arkadaşlar söktüm komple soketleri kontrol ettim sıkıştırdım sanırım bir tanesi yerinden çıkmış tam anlayamadım ölçü cihazı ile kontrol ettim kırık dökük yok voltaj geliyor test ettim her şey çalışıyor şimdilik ,teşekkürler yardımlarınız için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
            Arkadaşlar söktüm komple soketleri kontrol ettim sıkıştırdım sanırım bir tanesi yerinden çıkmış tam anlayamadım ölçü cihazı ile kontrol ettim kırık dökük yok voltaj geliyor test ettim her şey çalışıyor şimdilik ,teşekkürler yardımlarınız için.
            Büyük ihtimal kablo ve soketlerde geçici bir temassizlık oldu. Sök tak yapınca temas sağlandı. Geçmiş olsun.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
            X