Orjinal yazı sahibi: Sota
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6T Sidi Tekleme
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Sota View Postüzgünüm ki sorunun ilerleyen dönemde daha şiddetlenecek.
sorunun çözümü buldugum
da söylemeyeceğimi önceki mesajımda belirtmiştim
bu konu kasıtlı olarak sabote edildi edilirken de kimse sesini çıkarmadı.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Herkese merhaba. 2014 90.000kmde 1.6t sidi insignia aracım var. Arabamın 2k, 2.1k devir ve altindayken hafifce gaz verirsem araç tekliyor. Kesik kesik değil bir titreme gibi. Bunun disinda hicbir sorun yok. Bobinler delphi yeni değişti bujiler yeni değişti. Map,Maf temizlendi. 2 tane yetkili servisden ayrilan usta şanzımanda sıkıntı yok dedi. Yağ eksiltme, duman atma yok. Sorun neden olabilir ne yapmaliyim. Kütahya,Uşak,Eskişehir,Izmirde bildiginiz usta var midir? Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sota View PostNumaram sende var (uzun zaman önce görüşmüştük)
Bu konu altında bilgi aktarımı yapmayacağım.Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kadir İlbay View PostSorun 1. Gözden çıktı. Kompresyon kaçırıyor. 90.000kmde lpgsiz araba için olmaması gereken bir sorun bence. Sidi motorlar bahsedildiği kadar masum değilmiş. Diğer yaşanan sorunları da okudum. Olmaması gerek. Dizelini tavsiye ederim. Benzinlisine yaklaşmama konusunda kendi fikrim oturdu.
Bizim 1.6 sidi araçlar da maalesef dediğiniz gibi. Bu araçlara kasa ağır olduğu için 2.0 motor benzinli ve üzeri kanaatimce ideal. Gerisi tasarruf adı altında araca ve sahibine işkence..
Son kasa 1.5t benzinli kullananlar acaba bu tarz sorunlar yaşıyor mu merak ediyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
Geçmiş olsun. Bujilerin durumunu görme imkanınız oldu mu?
Bizim 1.6 sidi araçlar da maalesef dediğiniz gibi. Bu araçlara kasa ağır olduğu için 2.0 motor benzinli ve üzeri kanaatimce ideal. Gerisi tasarruf adı altında araca ve sahibine işkence..
Son kasa 1.5t benzinli kullananlar acaba bu tarz sorunlar yaşıyor mu merak ediyorum.
Yorum
Yorum