Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç kumandasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç kumandasi

İyi günler herkese ben üçüncü insignia mı almış bulunmaktayım Şuan mevcutta olan aracım 2009 model 1.6t cosmo dur.
    Sorunum şu elimde sadece kopya farlı bi anahtar var.Ve anahtarla kilit acmaya bastıgımda farlar sinyaller yanmıyor.aynalar ve camlar acılmıyor bu kilitlemeye basma sırasında da aynı şekilde sinyal yok cam ayna kapatma yok kontak cektigimde multimedia kapanmıyor elle yapıyorum bunları sadece bagaj acıyor onuda ilk kilit acmaya basıyorum sonra bagaj acmaya. Uzakta olsam kilitlendimi kilitlenmedi mi anlayamıyorum bunun üzerine anahtarcıya anlattım ve anahtarın resmini istedi bana orjial kodu olabilir arac elektiriksel yapıyordur dedi. Bana sacma gelen hadi far acmaz sinyal yakmaz camı da mı acmaz ayna acmaz kontak cıkartınca media kapanmaz anahtar sanki acmaya kaptmaya yarıyor başka birşey degil bunun ayarlarıyla yada elektiriksel olabilecegini ve böyle birşeyle karşılaşan oldumu ?

İlk olarak aracin - kutbunu sokup 2 3 dk bekleyip takin ve oyle deneyin duzelmezse far acma kumandasinin altindaki gozun arkasinda bcm modulu var kablolarinda temas etmeyen olabilir kontrol edin oyle deneyin yine duzelmezse kumandanizi araca yeñiden tanitin ve yine duzelmezse yeni kumanda ve ânahtar alip onu tanitin.

Yorum

Teşekkür ederim deniyecegim hemen geri dönüşü olumlu olumsuz olarak bildiririm

Yorum

Teşekkür ederim deniyecegim hemen geri dönüşü olumlu olumsuz olarak bildiririm

Yorum

Gerçi 3.İnsignianız ama hatırlatmakta fayda var, araç içinden config menusunden ayarları bir kontrol ettiniz mi, Kapı kapandıgında yada açıldıgında flaşör ile ikaz farların açılması ayna kapatma açma menulerı kapalı olabılır.

Yorum

İşleniyor...
          X