Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4000 devirde silkeleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 4000 devirde silkeleme

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    ben sonucu söyleyim- abieeaaa anlık hata vermiş araban turp gibi, sorun yok. araba şimdi yıkamada 2 saat sonra alırsın- diyecekler
    haha haha haha Tecrübeyle sabittir.Değil mi Gökhan'ım?
    defalarca hemde... hatta dün gittim sıraya girdim önümde 3 araba vardı ben saat 9 da gitmeme rağmen hala arayacaklar!!!
    F30 Sport+

Yorum

ben sonucu söyleyim- abieeaaa anlık hata vermiş araban turp gibi, sorun yok. araba şimdi yıkamada 2 saat sonra alırsın- diyecekler
      Gokhanım verdikleri cevabı söylim.abi arabada birşey yok anlık hata verdi .Birdaha olursa arabanı bırakırsın bakarız.Ama bir fark var Gokhanda bunu söyliyebilir dediler o yüzden sen kendin de gel test sürüşüne dediler .bende gittim hakikaten arıza vermedi vosvoscu Gokhanım.

Yorum

))))))))))))))))))
        F30 Sport+

Yorum

))))))))))))))))))
          ihihi ihihi ihihi

Yorum

Aynı şey 1 haftadır ara sıra benim GTC de de oluyor yalnız 4bin devirde değil 2bin 2500 devir arasında. Özellikle ani hızlanmak isteyip gazı köklediğim anda önce fırlıyor spnra bu devirler arası kesip kseip geliyor, sanki yakıt yetiştiremiyor gibi geldi bana. Ama aırza ışığı da yanmadı. Benim aklımda 2 şey var,

1- ya benzin pompasında bir arıza var, sıkıştırınca yeterli yakıtı püskürtemiyor
            2- ya da kirli benzin vb yüzünden bişiler tıkandı

Yorum

arkadaşlar hayırlı günler astra esp servis ışığı ve abs lambası yandı geçen salı erdemire götürdüm bilgisayara soktular abs sensörü arızasını gösterdi 3-4 günde gelir dendi neyse c.tesi gelmiş dün götürdüm parçayı değiştirdiler ancak gene aynı lambalar yandı denemede dünden beri bilgisayarda taranıyor bulamıyorlar biraz önce aradım hala çözüm yok,saat 4-5 gibi hallederiz inşallah diyorlar,araç 600km.de opele bildirmek gerekirmi fikirlerinizi rica ediyorum.şaşırdım kaldım.
              06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

oğluma önerdim aldık arabayı onun için kafam takıldı zaten kendi insigniamı daha kullanmadım garajda duruyor yani kısacası moralim bozuldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                  arkadaşlar hayırlı günler astra esp servis ışığı ve abs lambası yandı geçen salı erdemire götürdüm bilgisayara soktular abs sensörü arızasını gösterdi 3-4 günde gelir dendi neyse c.tesi gelmiş dün götürdüm parçayı değiştirdiler ancak gene aynı lambalar yandı denemede dünden beri bilgisayarda taranıyor bulamıyorlar biraz önce aradım hala çözüm yok,saat 4-5 gibi hallederiz inşallah diyorlar,araç 600km.de opele bildirmek gerekirmi fikirlerinizi rica ediyorum.şaşırdım kaldım.
                  Geçmiş olsun... Araçlar yüksek elektronik donanıma sahip olduğu için bu tür arıza aramaları da uzun sürebiliyor arıza arama aşamasında otomobili teknik gelişmiş cihaza (MDI) bağladığınızda sizden tesisat üzerinde bir çok yerde ölçüm yapmanızı istiyor ve parça değişimine de aşama aşama cevap veriyor aracın abs kontrol ünitesi arızalı ise sistem sizden başka parçaları da denemenizi isteyebiliyor. Dolayısıyla biraz ölçüm için servise biraz zaman vermenizde fayda var.

Yorum

teşekkür ederim özlem hanım biraz rahatlattınız beni

Yorum

ferhan abi malesef türlü türlü anlık arızalarla karşılaşacak ve çoğunda servise gittiğinde arızan geçecek bunlar canını sıkmasın... eğer illede sıkar diyorsan satmanda fayda var..
                      F30 Sport+

Yorum

gökhanım sağolda benim küçük oğlum aldıda benim tavsiyemle onun için kafayı taktım yoksa kendi bilir ister satsın ister kullansın daha 600km.de dur bakalım satmaya çok var kredili aldı 48 ay,görüşmek üzere sevgilerimle

Yorum

Biraz geç oldu ama aynı sorun bende de var arkadaşlar,4.000 devire doğru 2.viteste ,3. viteste ve 4. viteste burada bahsedilen tekleme /silkeleme oluyor malesef.İki özel servise götürdüm ikisi de bobinden değildir dedi sadece,bobini yeniledik ama gene tekledi/silkeledi.Arabadan soğumak üzereyim,aracımda son versiyon güncelleme yüklü.Bu dediğiniz devir sensörü bozuk olabilir mi? Aracım lpgli ama lpgyi de devre dışı bıraktırdım,aktif değil ve benzinle kullanıyorum ama gene ve o kesintiler var,lütfen yardım...
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                          X