Arkadaslar aksam eve gelirken bir araci sollamak istedim ,tam gaza yuklendim 4000 devirde arka arkaya silkeleme yapti. Sonra iki uc defa daha denedim yine yapti. Gaza basiyorum ama kesip veriyor kesip veriyor. Basina gelen varmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
4000 devirde silkeleme
Collapse
X
-
Ynt: 4000 devirde silkeleme
abi Vectra'yla arasında mutlaka fark vardır, belki senin probleminin çözümü farklıdır ama yinede yazıyım fikir olsun,
bizim aynı problemde motor arıza ışığı yanmıştı ve dediğin gibi 4000'de gaz kesiyordu, 4000'e gelmediği sürece problem yok.
sorun ecotec yazılı kapağın altında, bujilerin yanında duran devir sensöründe çıktı.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriabi Vectra'yla arasında mutlaka fark vardır, belki senin probleminin çözümü farklıdır ama yinede yazıyım fikir olsun,
bizim aynı problemde motor arıza ışığı yanmıştı ve dediğin gibi 4000'de gaz kesiyordu, 4000'e gelmediği sürece problem yok.
sorun ecotec yazılı kapağın altında, bujilerin yanında duran devir sensöründe çıktı.
Yorum
-
daha düşük devir ve viteslerde de bende de 5-6 defa oldu. benzinden zannettim ama tekrarlayınca farklı bir durum olduğunu anladım fakat herhangi bir ışık yanmayınca önemsemdim açıkçası.
şu sıralarda asıl benim canımı sıkan iç kapı açma kolunun soyulması ve sanki inadına yaparmış gibi garantinin 20 gün önce dolması. arkadaş eski focusumda bile iç kapı kolu nikelajları 9 yılda prpıl pırıldı.fakat insignia ya hiç yakışmayan bir durum bu. angry
dün bizim peder beye rezil olduk. maad adım elini kesecekti neredeyse .. .180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: xxstormxxBu sorunu çok sık olmasada bende bazen yaşıyorum.Umarım sebebini buluruz bir an evvel...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drzbdaha düşük devir ve viteslerde de bende de 5-6 defa oldu. benzinden zannettim ama tekrarlayınca farklı bir durum olduğunu anladım fakat herhangi bir ışık yanmayınca önemsemdim açıkçası.
şu sıralarda asıl benim canımı sıkan iç kapı açma kolunun soyulması ve sanki inadına yaparmış gibi garantinin 20 gün önce dolması. arkadaş eski focusumda bile iç kapı kolu nikelajları 9 yılda prpıl pırıldı.fakat insignia ya hiç yakışmayan bir durum bu. angry
dün bizim peder beye rezil olduk. maad adım elini kesecekti neredeyse .. .
düşük devirlerdeki silkeleme sorunun turbo gecikmesiyle alakalı olabilir, güncellemeyle düzeltiyorlar diye biliyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: drzbdaha düşük devir ve viteslerde de bende de 5-6 defa oldu. benzinden zannettim ama tekrarlayınca farklı bir durum olduğunu anladım fakat herhangi bir ışık yanmayınca önemsemdim açıkçası.
dün bizim peder beye rezil olduk. maad adım elini kesecekti neredeyse .. .
düşük devirlerdeki silkeleme sorunun turbo gecikmesiyle alakalı olabilir, güncellemeyle düzeltiyorlar diye biliyorum180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ben sonucu söyleyim- abieeaaa anlık hata vermiş araban turp gibi, sorun yok. araba şimdi yıkamada 2 saat sonra alırsın- diyecekler
Yorum
Yorum