Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zayif akü hatasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Zayif akü hatasi

Arkadaşlar Merhaba,
    2009 1,6t cosmo Aracımda Zayıf akü hatası veriyordu ama aracın çalışmasında hiç bir sorun yoktu, bende bitmek üzere diye yeni akü aldım ve yeni aküde de aynı hatayı verdi.
    Hata kodu ve tanımı bu şekilde.
    B151A - BATARYA KAPASİTESİ
    Sorunu çok uğraşlar sonucu basit bi şekilde bulduk. resimdeki 1 nolu kablo 2 nolu yerden incelmiş ve hata vermesine sebep oluyormuş.
    Şarj dinamosu bozuk, başka akü al 60 yetmez, akünü şarj edelim, beynine bakmamız laım, gibi farklı servislerden cevap aldım.
    Ekli Dosyalar

Bilgi paylasiminiz icin tesekkurler.

Yorum

Merhaba ben aşağıdaki ifadeyi anlamayamadım bir tek ben anlayamadım sanırım. 1 nolu kablo 2 nolu yerden nasıl incelir ki, bunlar farklı noktalar değil mi ya da ifade mi hatalı ?

Sorunu çok uğraşlar sonucu basit bi şekilde bulduk. resimdeki 1 nolu kablo 2 nolu yerden incelmiş ve hata vermesine sebep oluyormuş.

Yorum

anlatım hatası sanırım. voltaj seviyesini beyne gönderen modülün kablosu deforme olmuş. Sıyırıp teması kuvvetlendirmişler doğru ölçümle hata kaybolmuş anladığım kadarıyla.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
            anlatım hatası sanırım. voltaj seviyesini beyne gönderen modülün kablosu deforme olmuş. Sıyırıp teması kuvvetlendirmişler doğru ölçümle hata kaybolmuş anladığım kadarıyla.
            siz anlamış ve güzel anlatmışsınız tam sizin dediğiniz gibi. ( ͡ຈ ͜ʖ ͡ຈ)

Yorum

İşleniyor...
            X