Abilerim aracım insignia 2012 Cdtı sw. Arabayla uzun yola giderken biraz gaz basmak istedim 100kmh - 120kmh arası süratim vardı aracım 5. Vitese geçti ama gaz yemedi ve Servis:Şanzıman yazdı kenara çektim biraz soğuttum ve geri evime döndüm . Dönerken aracım 3. Vitesten yukarı çıkmadı hangi ustaya gitsem şanzıman inecek dedi bunun başka bi yolu yokmudur bir bilgimiz var mı acaba arabayı makinaya bağlattım şöyle bir hata veriyor (5 th gear ratio incorrect - 6 th gear ratio incorret) . Kısacası aracım 3. Vitseten yukarı çıkmıyor 4. Vitese girdiği zamanda gaz yemiyor boştaymış gibi devir yükseliyor. Acaba kablo kopukluğu veya herhangi bir şey olabilir mi lütfen cevaplarınız bekliyorum şanzıman indirmeye bütçem yetmiyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Servis : Şanzıman
Collapse
X
-
5, ve 6, vitesin konumları açıları default değerler dışında ve korumaya geçmiş :/ servisin bakması daha doğru olacaktır. geçmiş olsun.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: Egemencaabuk View PostAbilerim aracım insignia 2012 Cdtı sw. Arabayla uzun yola giderken biraz gaz basmak istedim 100kmh - 120kmh arası süratim vardı aracım 5. Vitese geçti ama gaz yemedi ve Servis:Şanzıman yazdı kenara çektim biraz soğuttum ve geri evime döndüm . Dönerken aracım 3. Vitesten yukarı çıkmadı hangi ustaya gitsem şanzıman inecek dedi bunun başka bi yolu yokmudur bir bilgimiz var mı acaba arabayı makinaya bağlattım şöyle bir hata veriyor (5 th gear ratio incorrect - 6 th gear ratio incorret) . Kısacası aracım 3. Vitseten yukarı çıkmıyor 4. Vitese girdiği zamanda gaz yemiyor boştaymış gibi devir yükseliyor. Acaba kablo kopukluğu veya herhangi bir şey olabilir mi lütfen cevaplarınız bekliyorum şanzıman indirmeye bütçem yetmiyor
Gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim..Kolay gelsin
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum