Merhabalar 245/45/18 ebatında kış lastiği bakıyorum arabam 2013 1.6 t 170b ne tavsiye edersiniz Ankara'da kullanıyorum aracımı.Teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
245/45/18 kış lastiği tavsiyeniz neler Ankara şartları için
Collapse
X
-
Öncelikle hoşgeldiniz, lastik konusunda şahsi fikrim continental olur, 5 senedir farklı bir araçta kullandık. Gayet kaliteli ve güzel bir lastikti. Onun haricinde tabi michelin alpin de farklı bir seçenek, ona da göz atabilirsiniz. Biraz pahalı lastikler diğerlerine göre fakat şahsi fikrim, lastik arabanın can damarlarından bir tanesi ve almışken kalitelisini almak gerekir diye düşünüyorum.
Yorum
-
Merhaba hoşgeldiniz ben aracıma çok binmediğim için yaz lastiklerimle devam ediyorum.Ama Opel servis ve ustalarının tavsiyesi genelde Kumho oluyor.Kumhonun ecsta serisi 19 inç yaz lastiklerini kullanıyorum.Çok memnunum ama kış lastiklerinde de çok iyi olduğunu biliyorum.Sitesinden gördüğüm kadarıyla Kumho winter Craft WP71 245/45 R18 100V kış lastiği serisi eminim sizleri de çok memnun edecektir.İnşallah aradığınız niteliklerde lastiklerinizi en kısa sürede bulursunuz.iyi günler dilerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: taha_kilic View Post
+1
Geçen gün dunlop bayisine gittiğimizde ice 3 modelini önermişti bize, 900 tl adet fiyatı vardı sanırım. O fiyat seviyesinde alınabilecek fiyat/performans oranı yüksek bir lastik.
Buzda bir eksiğini görmedim şuana kadar görevini layığı ile yapıyor lastik. Özellikle Karlı zeminlerde tutunması çok güzel ve fren mesafesini ciddi iyileştiriyor. Ama şahsi fikrim en iyi olduğu düşük sıcaklıklarla birlikte olan yağışlı ıslak zeminler. Ben bu fiyata bu performansı başka lastiğin vereceğini düşünmüyorum. Eskidiğinde alacağım ilk lastik Dunlop. Biraz marka reklamı gibi oldu ancak Şubat 2019'da Ümraniye'de alıp taktırıp Kars'a kadar yol yaptım. O zaman alış fiyatım 580 TL'ye geldi bayiden aldığım için balansını ve montajını ücretsiz yaptılar. Bu sene aynı fiyatın Kasım fiyatı 850 TL. %40 zam gelmiş bayi fiyatlarına. Ayrıca yaz lastiğimde Dunlop Fm800 ha keza ondan da son derece memnunum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hayabusa View PostHiç kış lastiği almadım. Nokian kış lastiğinin mucidi diye biliyorum. Testlerine bakın karar verirken. Youtubeda onlarca marmarka karşılaştırmalı testler mevcut.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Georgebest7 View Post
Ben şahsen Dunlop SP Winter Sport 500 - 245 45 R18 100 V XL Lastiği Kars ikliminde kullanıyorum. Şuan özellikle sabahları ve akşamları gizli buzlanma oluyor.
Buzda bir eksiğini görmedim şuana kadar görevini layığı ile yapıyor lastik. Özellikle Karlı zeminlerde tutunması çok güzel ve fren mesafesini ciddi iyileştiriyor. Ama şahsi fikrim en iyi olduğu düşük sıcaklıklarla birlikte olan yağışlı ıslak zeminler. Ben bu fiyata bu performansı başka lastiğin vereceğini düşünmüyorum. Eskidiğinde alacağım ilk lastik Dunlop. Biraz marka reklamı gibi oldu ancak Şubat 2019'da Ümraniye'de alıp taktırıp Kars'a kadar yol yaptım. O zaman alış fiyatım 580 TL'ye geldi bayiden aldığım için balansını ve montajını ücretsiz yaptılar. Bu sene aynı fiyatın Kasım fiyatı 850 TL. %40 zam gelmiş bayi fiyatlarına. Ayrıca yaz lastiğimde Dunlop Fm800 ha keza ondan da son derece memnunum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostKışlık takımı 235/45 R18 seçmelisiniz ve Nokian öneririm.
Yorum
Yorum