iyi günler aracımı 1.5 yıldır kullanıyorum özellikle performansından çok memnundum geçen hafta bir uzun yol yapmam gerekti , araç performanstan düşmüş sanki atmosferik araba gibi gidiyor ayrıca yakıtıda arttı 2 farklı yerden yakıt aldım ama düzelmedi örneğin 120 km/h hız ile igderken 130 km/h a çıkmak istediğimde araç isteksiz önceden böyle değildi sizce sorun nedir birde yakıt katkısı kullanmalı mıyım yardımcı olur mu teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 cdtı performans sorunu
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ramazan.ısık View Post"Bakımı muhakkak yaptırın. Km ye takılmayın." ben biraz daha beklyim diyorum ama bir problem olur mu
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ramazan.ısık View Post"ilk kalkışta normalden daha fazla devirlenme gibi bir durum var mı?" bu kısmı anlamadım ama rölntide ilk çalıştırmada sarsıntı oluyor biraz ama ama sürüş esnasında tekleme olmuyor aracın üst devirleri bi cansız gibi
Yorum
-
Sebep? Anlayamadim[/QUOTE]
Tamamen tavsiye... Aşırı beslemeli motorlarda turbonun yağsız çalışması-yağın özelliğini yitirmesi (LPG'li araçlarda daha çabuk bozuluyormuş yağ) risklerini göz önüne alarak ben bu şekilde yapıyorum. Yani her yaza ve kışa girerken yağ,yağ filtresi,diğer filtreleri değiştiriyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hayabusa View Post
Sebep? Anlayamadim
[/QUOTE]
Bu konuda haklısınız. Çoğu kişi bunu gereksiz görebilir, Ancak benim aracım bile benzinli olmasına rağmen turbodan dolayı her 10.000 km de bakımını yaptırırım. 15.000 bakımını pek beklemiyorum.
Çünkü yük turbonun üzerinde olduğundan, önem arz etmektedir.
Yorum
Yorum