Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hararet Göstergesi Normal mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hararet Göstergesi Normal mi

Dostlar arabam ısındıktan sonra, hararet orta çizginin hemen üstünde duruyor. Normal mi acaba, daha fazla yükselmedi hiç...
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Benim aracimda da ayni noktada sabitleniyor.

Yorum

Bende de aynı. Hatta bu seviyedeyken obd cihazını bağladığımda 90 derecenin altında gösteriyor.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Dostlar opel araçlar hararetli çalışan araçlar. Benim aracımda da aynı noktada sabitleniyor. 95 dereceye tekabül ediyor. Araştırmalarım sonucunda gayet normal. Sorun yok. Ama yukarısı problem ????
        2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

Yorum

Bence normal değil, benim aracım 2011 insignia 1.6T bende 90 derece gösteriyor.

Yorum

Makyajlı kasalarda normal görüntü bu şekilde. İbre az yukarda gibi duruyor ama obd ile bakınca 80-85 derecelerde gösteriyor.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Normal motorun çalışma sıcaklığı o tamda olması gereken yerde,Benim aracımda 5 yıldır aynı yerde istanbul trafiğinde bugüne kadar birşey yaşamadım.Çalışma sıcaklığı orası dikkat edin hep orda tutmaya çalışır.

Yorum

normal. sıkıntı yok merak etmeyin.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

motul ün mocool radyatör soğutucusunu kullanabilirsiniz. Faydası olacaktır.

Yorum

Cevap veren tüm dostlara teşekkürler...????????

Yorum

İşleniyor...
                    X