Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Far için Ampul önerisi: Led mi? Xenon mu? Halojen mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Far için Ampul önerisi: Led mi? Xenon mu? Halojen mi?

Merhabalar, aracımın D1S orjinal fabrika çıkışlı OSRAM marka ampüllerini değiştirmek kaliteli bir ampul takmak istiyorum. Etrafı daha iyi bir şekilde aydınlatacak, uzunları yaktığımda pişman etmeyecek bir ampul önerisinde bulunur musunuz? Kullandığınız ve memnun olduğunuz bir ampul var mı?

Saygılar sevgiler
    2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

Merhaba ARSLANTAS1923 .
    Ampuller HID dediğimiz orijinal Xenon ampuldür. LED ya da halojen değil. Zaten bunlari taktırmayı aklınızdan bile geçirmeyin. İnsanlar halojen ampulleri HID Xenon olsun diye kit alıyor, far yıkama sistemi yaptırıyor, bir dolu para harcıyorlar (ki bence çok pahalı ve anlamsız bir iş).
    Seger Korna firması G. Kore üretimi HID Xenon ampul getirtmeye başladı. Kornadan kalitesi bilinen dünya çapında bir markadır Seger, milli gururumuz. Uzaya Tesla ile çıkan ilk korna )
    Kayseri'de bulabilirseniz Seger'in HID Xenon ampullerinden alın derim.
    Bu arada LED Xenon denen ama aslında Xenon ile hiç alakası olmayan LED ampul tipi ile karıştırmayın zira elektrikçi/parçacı muhakkak karıştıracaktır )
    2015 1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo
    Beyaz / Flexride / Çevre görüş 2 / Opel Eye / Stil Paket (19") / Deri Döşeme / Isıtmalı Koltuklar / BOSE Ses Sistemi / Sunroof / Adaptive Cruise Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ARSLANTAS1923 View Post
      Merhabalar, aracımın D1S orjinal fabrika çıkışlı OSRAM marka ampüllerini değiştirmek kaliteli bir ampul takmak istiyorum. Etrafı daha iyi bir şekilde aydınlatacak, uzunları yaktığımda pişman etmeyecek bir ampul önerisinde bulunur musunuz? Kullandığınız ve memnun olduğunuz bir ampul var mı?

Saygılar sevgiler
      Sizin araç afl far. Sistemi bozmayın. D1S photon 6000k iki adet alıp takın.

Yorum

Merhaba, osram klasik seri d1s ampülden daha kaliteli ürün tavsiyesi istemişsiniz. Şuan osram ürün gamının en tepe noktasında yer alan Osram night breaker laser d1s modelini tavsiye ederim. Birçok araştırmamda en iyisi olduğuna kanaat getirdim. Ancak çifti 1000 liranın üzerinde, tercih sizin. Kolay gelsin..
        Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
        +DVD 800 Navi
        +19" Jant
        +Prins Vsı 1.0

Yorum

Lazım olunca elimde bilgi olsun diye konuyu takip ediyorum. Bahsi geçen Osram için link:

Gene 5-6 yıl gidecek ve AFL+'nin hakkını verecek ampule ben 1350 lira verirdim. Tabi ki bütçe meselesi önemli.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
          X