Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastikten gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastikten gelen ses

Merhaba arkadaşlar.aracımla yavaş giderken 20-30km hızla ara sıra cik cik diye kuş sesine benzer bir ses geliyor fakat hızlandığımda kesiliyor ve frene basınca da kesiliyor sadece sokak aralarında ve sıkışık trafikte giderken 20-30 km gibi hızlarla o zaman geliyor onun haricinde ses yok.internette taş sıkışması veya toz birikmesi gibi nedenlerden olabileceği yazıyor ne yapabilirim?kompresörle balatalara hava tutsam faydası olur mu taş veya başka birşey varsa çıkar mı?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

O ses benim aracımda da var.Tarifinizle birebir aynı bende ön balata disk değişimi yapıcam ondandır diye acele etmedim değişimi serviste yaptık söylemedimde ses var diye nasıl olsa sorun budur düşüncesiyle ön disk balata değişti yetkili serviste ilk bir hafta yoktu tekrar aynı ses başladı servise gidecem tekrar ben disklerden şüphelenmiştim eğri büğrydü balata sürtüyordur diye.Özetle oradan değildir tozla vs alakalı bir durum değil bence alt takımda birşey veya poryalarda olabilir baktırcam.

Yorum

Lastiğin dönüş hızına göre artıyor azalıyor ve frene basınca da kesiliyor diye lastik tarafından geliyor diye düşündüm ama dediğiniz gibi başka birşey olabilir.son durum hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
      X