Merhabalar aracım 2014 Makyajlı 1.6 T Manuel sidi motor aracımı haziran ayında almıştım. Aldıktan hemen sonra motor yağını liqui moly dexos 1 Gen 2 yağ ile değiştirdim. Araç 128.000 km de. Aracın geçmişi ile ilgili bütün bakım kayıtları duruyordu fakat şanzıman yağı ve fren hidroliği ile ilgili bir değişim göremediğim için bu sıvıları değiştirmek istedim. Şanzıman yağıo olarak Motul Motylgear SAE 75W80 yağını kullandık. Bu yağ ile alakalı olarak düşünceleriniz nedir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 Manuel Şanzıman Yağı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Programmer View PostMerhabalar aracım 2014 Makyajlı 1.6 T Manuel sidi motor aracımı haziran ayında almıştım. Aldıktan hemen sonra motor yağını liqui moly dexos 1 Gen 2 yağ ile değiştirdim. Araç 128.000 km de. Aracın geçmişi ile ilgili bütün bakım kayıtları duruyordu fakat şanzıman yağı ve fren hidroliği ile ilgili bir değişim göremediğim için bu sıvıları değiştirmek istedim. Şanzıman yağıo olarak Motul Motylgear SAE 75W80 yağını kullandık. Bu yağ ile alakalı olarak düşünceleriniz nedir ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Programmer View PostMerhabalar aracım 2014 Makyajlı 1.6 T Manuel sidi motor aracımı haziran ayında almıştım. Aldıktan hemen sonra motor yağını liqui moly dexos 1 Gen 2 yağ ile değiştirdim. Araç 128.000 km de. Aracın geçmişi ile ilgili bütün bakım kayıtları duruyordu fakat şanzıman yağı ve fren hidroliği ile ilgili bir değişim göremediğim için bu sıvıları değiştirmek istedim. Şanzıman yağıo olarak Motul Motylgear SAE 75W80 yağını kullandık. Bu yağ ile alakalı olarak düşünceleriniz nedir ?Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Programmer View PostMerhabalar aracım 2014 Makyajlı 1.6 T Manuel sidi motor aracımı haziran ayında almıştım. Aldıktan hemen sonra motor yağını liqui moly dexos 1 Gen 2 yağ ile değiştirdim. Araç 128.000 km de. Aracın geçmişi ile ilgili bütün bakım kayıtları duruyordu fakat şanzıman yağı ve fren hidroliği ile ilgili bir değişim göremediğim için bu sıvıları değiştirmek istedim. Şanzıman yağıo olarak Motul Motylgear SAE 75W80 yağını kullandık. Bu yağ ile alakalı olarak düşünceleriniz nedir ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Post
Merhaba, aracınızın şanzıman kodu m32 ise doğru yağı kullanmışsınız. Aynı yağı 2010 model 1.6t aracımda kullandım gayet memnunum.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum