Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Su eksiltme sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Su eksiltme sorunu

Merhabalar insignia Ailesi Aracım 2009 İnsignia 1.6T cosmo son zamanlarda karşılaştığım su sızdırma sorununa bir çare bulamadım sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim;
    Aracım ustamın tespitine göre termostat kütüğünden su kaçırıyormuş ben kendim kontrol sağladığımdada antifirizin metal parçaların üzerine sızdığını görmekteyim, ustam parçayı söktü kontrol etti lakin termostat kütüğündeki oringlerden herhangi biri yüzünden bu sorunun olabileceğini belirtti tam anlamıyla uyan oringleride bulamıyoruz sızdırmazlık adına işlemlerini yapıp parçayı tekrar monte etti fakat sorunum çözülmedi acaba daha önce bu şekilde bir sorun ile karşılaşan abilerim kardeşlerim varmıdır önerileriz nelerdir..
    Önceki sorunlara baktığında daha çok 1.4T opel marka araçlarda termostatın kaç derecede kensini açtığı ile ilgili yazılar okudum ama kendi aracım için sonuç çıkaramadım herkese iyi günler dilerim..

Orjinal yazı sahibi: alkanoyan View Post
    Merhabalar insignia Ailesi Aracım 2009 İnsignia 1.6T cosmo son zamanlarda karşılaştığım su sızdırma sorununa bir çare bulamadım sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim;
    Aracım ustamın tespitine göre termostat kütüğünden su kaçırıyormuş ben kendim kontrol sağladığımdada antifirizin metal parçaların üzerine sızdığını görmekteyim, ustam parçayı söktü kontrol etti lakin termostat kütüğündeki oringlerden herhangi biri yüzünden bu sorunun olabileceğini belirtti tam anlamıyla uyan oringleride bulamıyoruz sızdırmazlık adına işlemlerini yapıp parçayı tekrar monte etti fakat sorunum çözülmedi acaba daha önce bu şekilde bir sorun ile karşılaşan abilerim kardeşlerim varmıdır önerileriz nelerdir..
    Önceki sorunlara baktığında daha çok 1.4T opel marka araçlarda termostatın kaç derecede kensini açtığı ile ilgili yazılar okudum ama kendi aracım için sonuç çıkaramadım herkese iyi günler dilerim..
    Hocam benim araçta da su eksiltme uyarısı veriyordu , ben kontrol ediyordum gözükmüyordu diye üzerine düşmedim. Meğersem yedek su kabında görülmeyecek derecede ince delikten antifiriz aka aka alttaki adını unuttuğum malzemeyi delmiş. 6000 tl ye mal olmuştu 2yıl once

Yorum

Geçmiş olsun hocam inşallah bizim başımızada gelmez suyu aktığı yer metal bir parça bizimkinde deleceğini düşünmüyorumda yinede bir çözüm bulmalıyım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alkanoyan View Post
        Aradığın bunlar mı acaba?

Yorum

İTHAL 2005 | Opel İnsignia 1.6 Termostat Contası (HAN.2005), 49,80 TL. Bu ürünü kredi kartına taksit kolaylığı ile satın alabilirsiniz.

Yorum

Aradığınız parça bu sanırım termostat gövde contası diye geçiyor. Parça numarası GM 55578957 ben 2 hafta önce parçacıdan 100 TL ye aldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.

Yorum

İşleniyor...
            X