Sağlıklı günler. 2016 diesel 1.6 insignia aracımın sağ farının sarımtrak yanmaya başladığını fark ettim. Herhangi bir gösterge ikazı vb. yok. Servise gittim, tek bir ampulun fiyatının 2050 TL olduğunu, işçilikte 100 TL fiyat verdiler. Sanayide, bir mekanik Opel servisine sordum, serviste taktır, buralarda taktıracağın yangın filan çıkarır veya beyni bozar dedi. Bu konudaki tecrübe ve tavsiyelerinizi alabilir miyim. Teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Far
Collapse
X
-
Ampul tipiniz D1S sanirim. Servisin verdigi fiyat abarti olmus. Yaklasik 500-1000 lira civarina cift orjinal Osram yada philips alip kendiniz takabilirsiniz. Ancak piyasada Osrami in oldukca fazla sahtesi var. Alirken dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Ben gecen sene Philips 5000K vision serisini orjinal 500 Tl ye cift olarak almistim. Suanki fiyatlar nedir bilmiyorum ama servisin verdigi fiyat efsane olmus. D1S Osram Night Breaker Laser in fiyati bile cift olarak 1500 TL civarina alabiliyorsunuz. Iscilige 100 Lira nedir yahu. Takmasi 5 dk bile surmuyor.2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo
-
Benim de 3 ay önce sol far hafif mor yanmaya başlayınca D3S leri araştırmıştım, piyasada özellikle Philips in çok fazla sahtesi var. Ben Fiyat/Performans olarak "Osram D3S Xenarc Orijinal" tercih ettim. O zamanlar çiftini 620 TL ye aldım ve şimdilik memnunum. Ayrıca Osram' ın sitesinden orijinal olup olmadığı kontrol edilebiliyor, aşağıda video linkini ekliyorum. Ömründen dolayı değiştirirken çiftini değiştirmek gerekiyor, aksi taktirde aynı marka model ampul de taksanız renk farklılığı oluşmakta.
OSRAM strives to deliver premium-quality products – a fact that has garnered the attention of manufacturers who flood the market with fakes. This is not just...
Yorum
-
Bu sabah sanayi sitesine gittim. Phonton (200 TL), philips (160TL) ve osdom (350TL) markalarını buldum. Almadan önce, elektrik ustasına gittim, 3 ünüde gösterdim. Fiyatlarını bilmeden, Philips olanı alın ancak 2 tane alın yoksa fark olur dedi. Önce arızalı olanı değiştirdik, evet benimde görebildiğim fark oldu. Diğerinide değiştirdi, sıfır fark. Kapalı otoparkta, her yönden iyice kontrol ettik, gayet güzel ve fark yok. 50 TL’ de ustaya verdim. Bakalım, ne kadar dayanacak. Selamlar, sağlıklı günler.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum