merhaba 2009 insignia aracımda lastiklerimi değişmek istiyorum önleri 245 40 18 arkaları 285 35 18 düşünüyorum sizce arkalar çamurluğa sürtme yapar mı aracım staiton wagon
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik ölçüsü
Collapse
X
-
-
Öncelikle hoş geldiniz. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız sizi ve aracınızı daha iyi tanıyabiliriz.
Sorunuzla ilgili olarak, 285 tabanı seçmenizin sebebi nedir, size nasıl bir faydası olacağını düşünüyorsunuz?
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
285 taban özellikle yakıt tüketiminizi artıracak,o ebatta bir lastik oldukça pahalı,sert amortisör yapısından kaynaklı konfor sorunu yaşıcaksınız.Size bir faydası olacağı kanısında değilim diğer bir tarafdan sürtme ihtimalini değerlendirmek zor denemek lazım katologda böyle bir değer yok görmedim en azından opc nin ölçülerine bakmak lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Georgebest7 View PostLastiklere bayi fiyatları üzerinden %40 zam gelmiş
örneğin geçen sene 245 45 18R Dunlop kışlık lastik 580 TL'den almışken şuan 830 TL olmuş.
285 ile başlayan lastiği düşünemiyorum bile. ( Hatta yazım hatası falan olduğunu düşünemiyorum ).
285 taban fantezi işi gibi.Sanayide her türlü uyudururlar da sonrası nasıl olur karanlık bana
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Karaali View Post
Geçen n11 de 2020 üretimi 245/45/18 falken ecorun da kampanya vardı. 580 lira civarındaydı. İhtiyaç varsa bakabilirsin.
285 taban fantezi işi gibi.Sanayide her türlü uyudururlar da sonrası nasıl olur karanlık bana
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Georgebest7 View Post
Eyvallah hocam, kışlık lastikler yeni de, geçen haftas onu kışlıklara geçtim Kars'ta sabahları buzlanmaya başladı artık -2 -1 gidiyor. 2 gün önce yaz lastikleri kayma yaptı kırmızı ışıkta tırstım, dedim gerek yok git değiştir. O ara lastikçi abimize sordum Pirelli bayisi kendisi, %40 zam geldiğini söyledi. Senin dediğin lastik büyük ihtimal ile 2018 yada 2019 yılıdır.
Yorum
Yorum