İki yakıt da EN590 normunda yakıttır. katkılı da olsa katkısız da olsa Sorun yaşatmaz. Bizi katkılı diye kandırdıkları ürünlerde 3ton yakıta 1 litre katkı ekliyorlar. Adı katkılı oluyor.
Uzun yolda çıkarken Opet Fuel Save alıyorum. Motor sesli çalışsa da performansı güzel oluyor. Shell V-power performansı da iyi fakat V-power km olarak daha erken bitiyor.
Uzun yolda çıkarken Opet Fuel Save alıyorum. Motor sesli çalışsa da performansı güzel oluyor. Shell V-power performansı da iyi fakat V-power km olarak daha erken bitiyor.

Sonra benzin çeyrek depo azalınca 100 liralık bp benzin daha aldım ve alırken 2. tableti attım depoya. 2.tablette 7 oktan daha artırır diyor. Yani ürün üzerinde yazan bilgilere gore 17 oktan artış olması gerekti. İlk gün yine bir şey fark etmedi. Ancak aracı ertesi gün yani 1 gün sonra çalıştırıp park yerinden çıkarken araçta epey bir ataklık olduğunu gördüm. Sanırım ürünler yakıta iyice karışmış oldu ve motorda ilgili yerlere de ulaştı. O günden beri araçta çok güzel bir ivmelenme var, yani benim araçta 2 tabletten sonra fark oluştu. Her depoda 2 tane kullanıp yokuş çıkarken yaşadığım lspi sorununu gidermeye çalışacam. Bakalım ne olur. Siz de aracınızda yakıt vuruntusu sorunu/ avans vurması yaşıyorsanız bunları kademe kademe deneyebilirsiniz arkadaşlar.
Yorum