Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şanzıman Yağı değişim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şanzıman Yağı değişim

Merhaba arkadaşlar,
    merak ettiğim bir konu var , arabam opel insignia 2.0 cdti 2013 model manuel vites ve şu an 155.000 km de ve hiç şanzıman yağı değiştirmedim.
    1-değiştirmelimiyim, hangi yağ doğru olan marka ve yağ özelliğini bilen?
    2-hiç değiştirmiş olan var mı fotoğraf yada video paylaşabilecek. Mümkünse kendim değiştirmeyi planlıyorum.
    3-Birde tam olarak kaç litre yağa ihtiyacım var?
    şimdiden teşekkürler

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Bildiğim kadarıyla baskı balata değişiminde yağ da değişiyor. Bu km'deki araçta illa değişmiştir diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

ben aldığımda 64.000 km deydi sadece triger kayışını değiştirdim 95.000km de. Baskı balata veya şanzıman yağı değişmedi baskı balata olarak herhangi bir çekiş problemi yada vites geçişlerinde bir sorun yok. Baskı balataya pek dokunmak istemiyorum sadece şanzıman yağını değiştireyim diyorum.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Ben 100 bin küsur km.de şanzıman yağını değiştirdim. Hiçbir değişiklik olmadı. Vites geçişlerinde sorun yoktu yine yok ama daha iyi de olmadı. Size tavsiyem, sorun yoksa elletmeyin.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Benim aracta 160 bine dayandi bende hic degistirmedim Avusturya ve Türkiye'de birkac yerede sordum özellikle yetkili opel servisede sordum hic biri degistirmeyi tavsiye etmedi . Dediklerine göre manuel vitesli insigniada öyle bir servis yok yag ömürlükmüs .

Yorum

Bende artik degistirmeyi düsünmüyorum, arabamda hic bir sorun yok simdilik kurcalamayim diyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X