Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alarm nasıl aktifleştiriliyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Alarm nasıl aktifleştiriliyor

Merhaba arkadaşlar benim sorum şu ki aracımı kilitleyince fabrika çıkışlı alarmı nasıl devreye sokuyoruz ve hangi hallerde ötüyor çalışma prensibi sonradan takılan alarmlar gibi mi bir darbe veya basınç anında mı devreye giriyor.bu konu hakkında sadece alarm olduğunu biliyorum.benzinlikte ötmüştü ondan biliyorum.

Alarm varsayılan olarak devrededir. Bu yüzden alarmı devreden çıkarma düğmesi var.

Dışarıdan darbeleri bilmiyorum ama arabanın içinde kelebek uçsa alarm çalıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

aracım son bir hafta içinde iki kez çizildi bagaj kapağı.can sıkıntısı bir durum .. apartmanımızda güvenlik kameralarını artırıp cimere de ayrıca yazdım.alarmı o yüzden sordum normal alarm gibi mi çalışıyor ekstradan bu gibi durumlar için dışardan oto alarmımı taktırmam gerek.merak ettiğim aracın çizilme anında her hangi bir baskı basınçla da çalıyor mu alarm.alarmın etkinleştirilmesi için kitapçığı okuduğumda iki kez 5 saniye içinde kapatma butonuna basmak gerektiğini okudum dün gece öyle yaptım.içeride de bir buton var tepede araba üstüne çarpı simgesi var onda içeriden de hareket olduğunda sarı ışığın yanması mı yanmaması mı gerek.yani tam koruma alarm modu nasıl sağlanacak.cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.

Yorum

Eğer araba pasif kilitleme modunda ise yanı anahtardan kitlemiyorsanız otomatik devreye girer yok anahtar kullanıyorum diyorsanız kapama tuşuna iki kez peşpeşe basın.Normal alarm gibi çalışır ve araç
        aküsünden bağımsızdır kutup başlarını sökerek durduramazsanız ayrıca araç içi sensörler mevcut bunlarda örnek cam yarım açık kaldı içeri müdahale oldu direk devreye girer.Bahsettiğiniz tuş hareket sensörünü
        devre dışı bırakmak için örnek; aracı bir yerden bir yere taşırken çekici,arabalı vapur vs..Sallantı anındada öter bu gibi durumlarda devre dışı bırakırsınız hareket sensörlerini.O tuşta sarı ışık yanmıcak yanarsa devre dışıdır.Gösterge panelinde de hareket sensörü devre dışı diye yazıp tek bir akustik ton duyulur kapatmış olursunuz.Tavanla kapı arasına sertçe bir tokat atın öten seside diğer alarmlar gibi değil biraz ince vız birses.

Yorum

Çok teşekkürler hocam açıklayıcı ve net bilgiler için.

Yorum

İşleniyor...
          X