"Aracım 1,6 SIDI Cosmo. Araç 40.000 km de 2013 Aralık çıkışlı. Emekli olduğum için aracımı çok kullanmıyorum. 3-4 gündür aracı çalıştırma öncesinde ekranda Stop Işıkları arıza uyarısı gördüm. Ancak sonra kaybolduğu için önemsemedim. Aracımda 4 yıl önce taktırdığım andrid interface var. Bu gün aracımda park yerinde motoru çalıştırmadan android üzerinden navigasyon işlemleri yapmak için start düğmesine basarak sarı ışık durumuna geçirdim ve multimedyanın açılmasını sağladım. 5-10 dakika böyle elektrik kapandıkça tekrar tekrar start düğmesine bastım. Sanıyorum aracın kafası da karıştı. Önce park lambası arızası gösterdi. Sonra Direksiyon Kolonu kitlendi dedi. Bu arada bir kaç defa kutup başını sökerek taktım. Şimdi de hiç elektrik gelmiyor. Sağ kapının da camını açmıştım. Ne start düğmesinde bir ışık var ne de araç bir tepki vermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bana bu konuda ne önerirsiniz? Çaresizce bekliyorum."
Bu gönderiyi paylaştıktan sonra bir tamirci arkadaşımı aradım. Akün bitmiştir takviye yap dedi. Sonucu tekrar buraya yazarım.
Bu gönderiyi paylaştıktan sonra bir tamirci arkadaşımı aradım. Akün bitmiştir takviye yap dedi. Sonucu tekrar buraya yazarım.
Yorum