Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik vites geçişleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomatik vites geçişleri

2014 model 1.6t benzinli otomatik aracımı yeni aldım expertizde şanzıman yağ kontrolü vites geçişlerinde sarsıntı var yazıyordu binerken çok hissedilmiyor ama yine sanki geçişlerde saniyelik bir takılma var, ne yapılabilir ağır bir problem çıkabilir mi? Bunlar tam otomatik bozulmasına çok ihtimal vermedim ama..

Yağ değişimi yapıp bir miktar kullanıp gözlemleyebilirsiniz. Devam ederse valflerde, selenoidlerde sorun olabilir bakımdan geçirebilirsiniz.

Yorum

özel servis ya da yetkili servis sizce hangisine gitmek lazım

Yorum

ya da direkt şanziman ustasina mi gideyim? bir de sağ ayna ses yaparak açılıyor tünel çikislarinda da bazen farlar kapanmiyor açik kaliyor hocam bunlar kolay cozulur mu?

Yorum

Tünel çıkışlarında farların kapanmaması veya geç kapanması sorun değildir. Araç ışık ve güneş durumuna göre geç kapatabiliyor.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
            Tünel çıkışlarında farların kapanmaması veya geç kapanması sorun değildir. Araç ışık ve güneş durumuna göre geç kapatabiliyor.
            aynalarin gicirdayarak acilmasi bir de sanziman icin peki ozel yetkili servis yada sanzimanci hangisine gitmek lazim hocam vites gecisleri hissediliyor hafif

Yorum

Aynalarla ilgili olarak forumda epey paylaşım yapıldı. Ben yine de yazayım. Aynalar açıkken siz elle arkaya doğru hafif bastırarak itin. Altında hafif bir açıklık oluyor. Ordan içeri sıvı gres sıkın. Böylece takılma vr ses sorunu olmaz. Yine de ses olursa bu sefer kenarlara wd 40 sıkın.
              Ben olsam bilindik bi özel serviste ustaya aracı sürdürüp fikrini öğrenirim.
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

ankara secim opele gidin

Yorum

aynanin arka kapagini sokun kalin siyah kablonun ciktigi yere wd 40 sıkın

Yorum

tamamdır çok teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                    X