Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cd400 ü cd500 ile değiştirmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cd400 ü cd500 ile değiştirmek

İyi forumlar. 1 ay önce insignia sahibi oldum. Üzerinde cd400 turuncu ekranlı orjinal sistemi mevcut. Ben bunun yerine cd500 alıp takabilir miyim. Komple set olarak bir yerden aldım. Ancak bunun montajını soket ayarlamasını yapabilecek bir yere ihtiyacım var. İstanbul da oturuyorum. Forumu inceledim 2009 yılı konuları mevcut. Ve servis bunun mümkün olmadığını söylemiş. Belki birileri bu konuda farklı gelişmeler yaşamıştır diye sormak istedim

Haydar Bey aracınız hayırlı olsun. Net şekilde konuşmak istemesemde bu tarz konularda genel geçer bir kural vardır. Araçların orjinal mutlimedya ekranları kendi ekosistemleri için yapılmıştır ve her modelin kendine has, müdahalesi zor uyumluluğu vardır. cd400 yerine cd500 olmuyor demeleri yazılımsal ve uyumluluk hatta en önemlisi şasi noya kayıtlı olması ve başka araçta o ekranın çalışmayacağındandır. Aftermarket ürünlerden android olan bir cihaz takabilirsiniz ama bu durumda bile bazı donanım ayarlarına ulaşamayabilirsiniz. umarım cd500 e para vermemişsinizdir. iyi forumlar.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selamlar, forumda bir üyemiz dvd800 yerine cd500 taktırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Forumda bulursam linki paylaşırım.
      Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
      +DVD 800 Navi
      +19" Jant
      +Prins Vsı 1.0

Yorum

Ek olarak cd500 ve dv800 un araç bünyesindeki tesisatı aynı cd400 ve diğerlerinin kablo tesisatı aynidegil bu yüzden olmuyor
        mevcut aracınızdaki bütün tesisat kablolarını değiştirmeniz lazım buda kolay bir iş değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cd500 çok uygun bir fiyata denk gelmişti. Aldım. Opel astralarda bulunan Cd600 de bağlatmaya karar verdim. Cd500 ün klavye ve çerçevesini cd600 e monte edicez.

Yorum

İşleniyor...
          X