Aracımla markete geldim ve park ettim. 5dk.sonra marketten çıktım ve aracımı çalıştırdım. Araç çalıştığı anda pedallerin olduğu yerden yani alt kısımdan lakır lukur, lok lok şeklinde yaklaşık 15-20sn süren ve bu süre sonrasında azalarak yok olan bir ses geliyor. Araç park halinde. Bu şekilde park edip ilk 5-10dk içinde geri gelip aracı çalıştırdığım ilk anda günde 1 kez de olsa yapıyor. O anda lakır lukur sesi pedalden ayağımda hissedebiliyorum. Böyle bir ses duyan veya bunun ne olduğunu bilen var mı? Önceki 1.4t insignia aracımda böyle bi şey yoktu. Aracımla bu yıl 3.yılım ve bu sesi birkaç günde bir mutlaka duyuyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kısa süreli parkın ardından aracı çalıştırınca gelen ses??
Collapse
X
-
Ben de benzer bir sesi özellikle gazlamanın ertesinde benzincide durup arabayı tekrar çalıştırınca duyuyorum. Sanki havalandırma kanallarından geliyor ve flaplar açıyor kapanıyor gibi oluyor Son bakımda bunu ustama sorduğumda motor performanslı kullanıldıktan sonra çalışır durumda soğutma yapılmadan kapanırsa tekrar çalıştırıldığında bu sesleri yapar demişti.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Allah Allah ya? Ben turbo soğuması için mutlaka 30sn kadar hep beklerim stop etmeden önce. Hatta durduğumda araç fanı çalışıyorsa onun tamamen durmasını bekler öyle stop ederim. Daha ne kadar bekleyecez
Bu bahsettiğim şekilde gün içinde 4-5 kez kısa süreli park/çalıştır yapsam sadece 1 kez bu sesleri duyuyorum. Başka da yapmıyor. Bu da ayrı enteresan??
O zaman bu durumda sorun yok diye düşünebilir miyiz?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostAllah Allah ya? Ben turbo soğuması için mutlaka 30sn kadar hep beklerim stop etmeden önce. Hatta durduğumda araç fanı çalışıyorsa onun tamamen durmasını bekler öyle stop ederim. Daha ne kadar bekleyecez
Bu bahsettiğim şekilde gün içinde 4-5 kez kısa süreli park/çalıştır yapsam sadece 1 kez bu sesleri duyuyorum. Başka da yapmıyor. Bu da ayrı enteresan??
O zaman bu durumda sorun yok diye düşünebilir miyiz?
Yorum
Yorum