Akşam aracı park ederken fark ettim. Sport kullanım seçiliydi, tekrar basıp normal moda aldığımda farlar aşağı doğru inip sağa ve sola daha geniş açı aydınlatma yaptı. Tekrar sport tuşuna bastım, farlar bu sefer ortaya doğru toplandı. Yani sport kullanım sanırım sadece direksiyon sertliği, amortisör sertliği ve tuning etkisi haricinde farların aydınlatmasını da değiştiriyor. İyiymiş yani Flex şase sahibi arkadaşlar kontrol edip siz de yazarsanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Flex şase sport tuşu yol aydınlatmayı değiştiriyor
Collapse
X
-
sizin gibi insignianın tecrübeli kullanıcılarından biri bunu yeni farkedince şaşırdım doğrusu tespitiniz doğru. sportta dağınık ışık orta tarafa daha çok toplanıyor, sanırım selektörü ve öndeki araca daha belirgin görünmesi içinde faydası oluyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
-
Aracı akşam çalıştırır çalıştırmaz sport moda almam. Genelde hareket halinde duruma göre kullanırım. Stop edeceğim zaman da hangi moddaysa öyle bırakırım. Bi de her zaman duvar önüne park etmiyorum. Bu etkenlerin hepsi bir araya dün akşam gelmiş demekki
@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum