Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç alarmı uzak sol menüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç alarmı uzak sol menüsü

Araç muayene zamanım geldiğinden aracı tuvturk muayene istasyonuna randevu alarak götürdüm. Egzoz muayenesiyle birlikte tum işlemler yaklaşık 1 saat sürdü. Muayeneden çıktık sorun yok. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Muayene esnasında araç N konumunda anahtar da içerde olduğu için görevli araca her giriş ve çıkışında anahtarın içerde kaldığını haber veren sistem seri 3 korna çalarak çalıştı. Bunu sürekli yaptı tabi. Ben bu ayarı kapattığımı biliyorum. Neyse, aracı alıp kontrol ettiğimde o ayarın kapalı olduğunu gördüm. Şimdi kullanma kılavuzunda da aynı bilgi var. Kapalıyken bu şekilde korna basmaması gerekmez miydi? Bunun açık ve kapalı hali arasındaki fark ne o zaman? Makyajlı kasa insignia sahipleri, sizde de durum bu şekilde mi?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Bende sistem kapalı mı hatırlamıyorum. Ama bende de 3 korna sesi veriyor. (Bir ara bakarım menüye)
    Tesadüf 10 gün önce bende muayeneye girdim. ( Fİlm cam, Stepne, Uzun far hüzme ayarı Hafif kusurla çıktım)
    Sis farları beyaz led olmasına rağmen sorun yazmadı.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Film cam, stepne ve kısa farla ilgili bi şey de bende hafif kusur.
      @Murat

Yorum

kapıların otomatik kilitlenmesi Tek korna sesidir. Anahtarı içeride bırakıp kapı kapatma sırasında da 3 adet seri şekilde kısa korna çalar uyarı anlamında.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          kapıların otomatik kilitlenmesi Tek korna sesidir. Anahtarı içeride bırakıp kapı kapatma sırasında da 3 adet seri şekilde kısa korna çalar uyarı anlamında.
          Aracın menüsünde bunu kapatmak için ayar var. Kapalı olduğu halde yine de 3 kez korna çalmasını çözemedim??
          @Murat

Yorum

Bildiğim kadarıyla kapatmaya çalıştığınız ses tek korna sesi.Yani anahtar unutma sesi 3 kısa korna kapanmıyor biliyorum benim aracımda da öyle.Kilitleme sesi tek korna olan menüden kapatılıyor öye biliyorum.Dener yazarız.

Yorum

Olabilir. Ancak ben kapıları otomatik kilitlediğimde tek korna sesi felan gelmiyor. Acaba kapalı tuttuğum için mi? Yarın hepsini deneyecem
              @Murat

Yorum

Menü şu şekilde diye hatırlıyorum bir normal kumandadan kitleme birde pasif kitleme Pasif kitleme içerisinde;sesli uyarı bilmem bir kaç menü daha var sesli uyarıya aldığınızda hem kitliyor hem tek korna.Eğer sadece kitleme seçeneğiyse kitleme korna yok ama anahtarı içerisinde bırakırsanız her zaman 3 kısa korna öyle biliyorum.Sizde anladğım sadece kilitleme modu aktif pasif kitleme dolasyla korna duyalmaz ama aracı kitler fakat anahtarı içerisinde bırakıp şoför kapısını kaparsanız 3 korna her zaman çalar öyle biliyorum ama deneyin daha sağlıklı tabi.5 sene önce ayarlarım neyse hiç değiştirmedim öyle devam ediyrm.

Yorum

Benim kapılar uzaklaşınca otomatik kilitleniyor ve ötmüyor. Bunun zamanında ben bile öyle ayarlamış olabilirim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                  X